default-image

Δυο νέοι οδοντίατροι στο Κοινωνικό Ιατρείο Μαλεβιζίου

Κρήτη
Δυο νέοι οδοντίατροι στο Κοινωνικό Ιατρείο Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμα ιατρική ειδικότητα, αυτή του οδοντιάτρου, θα μπορεί πλέον να καλύπτεται από το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι οδοντίατροι κ.κ. Πετούσης και Αναστασάκης ενισχύουν με τις εθελοντικές υπηρεσίες τους το δυναμικό του Ιατρείου, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε συνανθρώπους μας που τις έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, σε δηλώσεις του τόνισε: «Κάτι τέτοιες στιγμές σε πλημμυρίζουν ανάμεικτα συναισθήματα. Στεναχώρια από τη μια, όταν βλέπεις άπορους και ανασφάλιστους συνανθρώπους να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης, και ικανοποίηση από την άλλη, όταν ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες ενισχύουν εθελοντικά κάθε προσπάθεια κοινωνικής παρέμβασης της δημοτικής Αρχής.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους δύο οδοντιάτρους που στελεχώνουν το Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου μας και μαζί και με τους συναδέλφους τους καλύπτουν μια ύψιστης σημασίας ανάγκη κάθε ανθρώπου, αυτή της ιατρικής περίθαλψης.

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον κ. Πετούση και τον κ. Αναστασάκη, ο οποίος προσέφερε δωρεάν και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό του οδοντιατρείου του. Τιμούν τον όρκο τους και αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιά και το φιλότιμο παραμένουν ανεπηρέαστα από την κρίση.

Αυτές οι γενναιόδωρες πράξεις δίνουν και σε εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε τις κοινωνικές μας παρεμβάσεις, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες».

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Μαλεβιζίου εξυπηρετεί σε μόνιμη βάση περίπου 150 οικογένειες.

Όσοι δημότες Μαλεβιζίου επιθυμούν να λάβουν τις υπηρεσίες του Ιατρείου μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 2813400684 και 2813400692 (καθημερινά 7:30 έως 15:30), όπου οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα θα τους ενημερώνουν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News