default-image

Ασφαλτοστρώσεις σε Αμμουδάρα και Ροδιά

Κρήτη
Ασφαλτοστρώσεις σε Αμμουδάρα και Ροδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο σημαντικές οδικές αρτηρίες του Μαλεβιζίου, ο δρόμος που οδηγεί στη Ροδιά και ένα τμήμα της δυτική εισόδου της Αμμουδάρας από τον κόμβο των Ληνοπεραμάτων, ασφαλτοστρώνονται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, που παρακολούθησε από κοντά και αυτά τα έργα, σε δηλώσεις του τόνισε: «Δυο ακόμα παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας ολοκληρώνονται  από την Περιφέρεια Κρήτης.

Δύο βασικοί άξονες γίνονται πιο ασφαλείς, πιο άνετοι και πιο λειτουργικοί για τους πολλούς διερχόμενους οδηγούς και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη γι' αυτό.

Ο κ. Κουκιαδάκης, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα του προβλήματος, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και πέτυχε να γίνουν εγκαίρως αυτές οι καθοριστικές παρεμβάσεις. Αυτά τα έργα, σε συνδυασμό με τις δράσεις που πραγματοποιεί η δημοτική Αρχή με τη συνεχή καθοδήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Αεράκη στον κόμβο των Ληνοπεραμάτων, με τους καθαρισμούς, τη διαπλάτυνση, τις δενδροφυτεύσεις, τους καλλωπισμούς, κ.λπ., βελτιώνουν αισθητά την εικόνα που θα αντικρίσουν οι τουρίστες της περιοχής μας.

Ο Δήμος μας, με τη βοήθεια και πολλών εθελοντών, προετοιμάζεται δυναμικά για την καλοκαιρινή περίοδο σε όλους τους τομείς. Στηρίζουμε άλλωστε πολλά στην τουριστική οικονομία και με μεθοδικότητα και προγραμματισμό προετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε τους φετινούς μας επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, όπως πρέπει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News