Κρήτη

Μήνυμα Μαριά στους εργαζόμενους

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σε μήνυμά του προς τους εργαζόμενους του Ηρακλείου που πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «το Μνημόνιο, όπως έχουμε επανειλημμένως τονίσει, δεν πρόκειται να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, ούτε να διορθώσει τα θεσμικά και πολιτικά προβλήματα που βιώνουμε».

«Αντίθετα», συνεχίζει ο κ. Μαριάς, «οι κυβερνητικές επιλογές θα βαθύνουν ακόμη περισσότερο τα οικονομικά αδιέξοδα, την ύφεση, την ανεργία και τη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας καθώς επίσης και τα καθημερινά προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και των εργαζομένων.

Η αγωνιστική συμμετοχή στη σημερινή συγκέντρωση στέλνει αποφασιστικό μήνυμα στην τρόικα και στην κυβέρνηση ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται το ξεπούλημα της χώρας μας στους δανειστές.

Στο δίκαιο αγώνα σας συμπαραστέκομαι και στηρίζω θερμά τη σημερινή   συγκέντρωση και τα αιτήματά σας.

Η Ελλάδα δεν πωλείται… Η Ελλάδα δεν υποθηκεύεται… Η Ελλάδα δεν τεμαχίζεται! Ο αγώνας  είναι κοινός και θα συνεχιστεί», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Μαριάς.  

Σχόλια