default-image

Διάνοιξη-ανάσα σε Κορώνη Μαγαρά

Κρήτη
Διάνοιξη-ανάσα σε Κορώνη Μαγαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντική για όλη την περιοχή του Κορώνη Μαγαρά και των Δειλινών χαρακτήρισε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης τη μεγάλη διάνοιξη δρόμου που ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα ο Δήμος, σε εφαρμογή του σχεδίου πόλεως και η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία στην περιοχή.

Η διάνοιξη  αυτή είναι προέκταση της οδού Λυκείου και ξεκίνησε από την οδό Καπετάν Χρήστου Μπαντουβά μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαγιάννη Σκουλά, που είναι και ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στους Μαλάδες και τη Φοινικιά.

Ο νέος δρόμος που θα δημιουργηθεί θα έχει πλάτος 16 μέτρα και μήκος 200 μ. και θα συνδεθεί και με παρόδους της περιοχής. Όπως είπε ο κ. Κουράκης που βρέθηκε στην περιοχή, θα δίνει διέξοδο προς την οδό Ιερολοχιτών (περιοχή Μασταμπά).

"Συνεχίζουμε τις διανοίξεις σε εφαρμογή του σχεδίου πόλεως σε όλες τις περιοχές του Ηρακλείου και έχουμε προγραμματίσει και άλλες τις επόμενες ημέρες", τόνισε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος και επισήμανε ότι η πολεοδομική και χωροταξική οργάνωση του Δήμου είναι ο βασικός παράγων για την ορθή ανάπτυξη μιας πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News