default-image

Διαμαρτυρία για τις διακοπές παροχής νερού και ρεύματος

Κρήτη
Διαμαρτυρία για τις διακοπές παροχής νερού και ρεύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑ Αγίου Νικολάου, όπου οι Αλληλέγγυοι Πολίτες Μιραμπέλλου μοίρασαν φυλλάδια στους περαστικούς διαμαρτυρόμενοι για τον πρόσφατο καταιγισμό διακοπών της παροχής νερού και ρεύματος σε πολίτες του Αγίου Νικολάου.

Επανέλαβαν την υπόσχεση τους να υπερασπιστούν όσους συμπολίτες αδυνατούν να πληρώσουν το νερό και το ρεύμα που χρειάζονται για να ζήσουν αξιοπρεπώς. Κάλεσαν τους πολίτες να τους στηρίξουν, ώστε κανένα σπίτι αυτών που είναι στο στόχαστρο της πολιτικής των μνημονίων και των κυβερνήσεων να μην μείνει χωρίς ρεύμα ή νερό.

Μετά την διαμαρτυρία, προχώρησαν προς το Δημαρχείο της πόλης, όπου εκείνη την στιγμή συνεδρίαζε η οικονομική επιτροπή του δήμου. Οι Αλληλέγγυοι Πολίτες παρενέβησαν στην διαδικασία επιδίδοντας τις θέσεις τους στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΝ  Μ. Κερούλη. Ενώπιον των πολιτών ο κ. Κερούλης δεσμεύτηκε ότι δεν θα κόβεται το νερό σε όσους πολίτες αδυνατούν να το πληρώσουν, εφόσον τεκμηριώσουν την αδυναμία πληρωμής (κατόπιν διασταύρωσης με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου) και κάλεσε όσους δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στην πληρωμή των λογαριασμών νερού, να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΔΕΥΑΑΝ για διακανονισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News