Κρήτη

Εγκαινιάστηκε η Αίθουσα Σκοποβολής στο Παγκρήτιο Στάδιο

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Αίθουσας Σκοποβολής του Παγκρήτιου Σταδίου από το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη,τον πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. κ. Γιάννη Δροσίτη και τον αντιπρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ) κ. Αλέξανδρο Δημακάκο, παρουσία αθλητών, εκπροσώπων Σωματείων και πλήθους κόσμου.

Η αίθουσα τριακοσίων τετραγωνικών βρίσκεται στη θύρα 19 του Παγκρήτιου Σταδίου, και έχει δυναμικότητα δώδεκα θέσεων σκόπευσης για αεροβόλο όπλο με ηλεκτρικά μοτέρ, αντικραδασμικό και αντιολισθητικό δάπεδο, με ειδικό φωτισμό, βοηθητικούς χώρους και αποδυτήρια, αίθουσα αναμονής-γραμματεία, ενώ είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τους σύγχρονους κανονισμούς σκοποβολής.

Γιάννης Κουράκης: "Πιστοί στις δεσμεύσεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού"

Την ικανοποίηση του για την ενεργοποίηση της νέας αίθουσας σκοποβολής εξέφρασε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου είναι συνεπής στις δεσμεύσεις του και συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού προσφέροντας σημαντικές διεξόδους στη νεολαία και τους πολίτες σε συνεργασία με άλλους θεσμικούς φορείς και ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. To επόμενο διάστημα, όπως είπε ο δήμαρχος, θα εγκαινιαστεί άλλη μια υπερσύγχρονη αίθουσα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

"Σήμερα", συνέχισε ο κ. Κουράκης, "στο Στάδιο έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως όλες οι αθλητικές του υποδομές, τις οποίες χρησιμοποιούν πολίτες και αθλητές κάθε ηλικίας. Καθημερινά φιλοξενούνται περισσότεροι από 1.500 πολίτες, ενώ το 2012 η ετήσια επισκεψιμότητα ξεπέρασε τις 160.000 επισκέψεις για άθληση και μαζί με το Κλειστό Γυμναστήριο στις Πατέλες τις 200.000".

Σχόλια