default-image

Γυναίκα-"μαχαιροβγάλτης" στα Χανιά

Κρήτη
Γυναίκα-"μαχαιροβγάλτης" στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Μια άκρως περίεργη υπόθεση απασχολεί από το βράδυ του Σαββάτου την ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά, μετά την επίθεση που δέχτηκε ένας 63χρονος στο Ακρωτήρι, από γυναίκα οπλισμένη με μαχαίρι!

Το θύμα παρελήφθη στις 22:30 το βράδυ αιμόφυρτο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την περιοχή του Αγίου Ονουφρίου, καθώς ο ίδιος ζήτησε βοήθεια μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 63χρονος καταστηματάρχης έδωσε στους αστυνομικούς την περιγραφή της γυναίκας η οποία αναίτια, όπως υποστήριξε αρχικά, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε ενώ περπατούσε στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Άνδρες της Ασφάλειας Χανίων δεν άργησαν να καταλήξουν στην ταυτότητα της 36χρονης η οποία είναι γνωστή στην περιοχή, αλλά και να ξεκαθαρίσουν το σκηνικό της άκρως περίεργης υπόθεσης.

 Όπως αποδείχτηκε ο 63χρονος και η 36χρονη, διαφώνησαν πιθανότατα... στην τιμή με συνέπεια η κοπέλα εξαγριωμένη να του επιτεθεί. Με αιχμηρό αντικείμενο που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν ήταν μαχαίρι ή κατσαβίδι τον χτύπησε δυο φορές στο λαιμό και μια στο μάγουλο. Άρπαξε μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε το θύμα στο λαιμό για να τον εγκαταλείψει αιμόφυρτο αμέσως μετά.

Η αναζήτηση για τη γυναίκα -"μαχαιροβγάλτη" καρποφόρησε το πρωί καθώς η 36χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη καθώς το θύμα δήλωσε πως την αναγνωρίζει.

Η κοπέλα η οποία αρνείται τα πάντα κατηγορείται για ληστεία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες ενώ ο 63χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News