Κρήτη

Νέος πρόεδρος στη Χερσόνησο

Ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χερσονήσου Κώστας Φιλιππάκης, μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στα Μάλια.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης ευχαρίστησε για την προσφορά του τον απερχόμενο πρόεδρο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χερσονήσου πρέπει με κάθε τρόπο να ολοκληρώσει και να υλοποιήσει το σύνολο του σχεδιασμού της για τα ενταγμένα και για τα υπό ένταξη έργα σε όλο το Δήμο Χερσονήσου».

Ο νέος πρόεδρος δήλωσε ότι φιλοδοξεί να είναι συνεχιστής της μεγάλης προσπάθειας που έχει αρχίσει στη ΔΕΥΑΧ: «Την προηγούμενη περίοδο έγιναν πολύ σημαντικά βήματα και σ' αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω και εγώ με τη βοήθεια των στελεχών της ΔΕΥΑΧ και του Δημάρχου μας».

Ο απερχόμενος πρόεδρος και νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μανόλης Διαμαντάκης, απαντώντας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η χαρά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, διότι το Δημοτικό Συμβούλιο επέλεξε στο πρόσωπό του Κώστα Φιλιππάκη, να δοθεί συνέχεια στο πολύ σημαντικό έργο που συντελείται στο Δήμο μας».

Σχόλια