default-image

Αναβρασμός για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων

Κρήτη
Αναβρασμός για τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνει πλέον και τυπικά το κεφάλαιο των συγχωνεύσεων δημόσιων νοσοκομείων, εφαρμόζοντας τον επίμαχο Νόμο Λοβέρδου, καθώς όπως αποκαλύπτει απόψε η "ΚΡΗΤΗ ΤV", εκδόθηκε σήμερα κοινό ΑΦΜ εργαζομένων σε νοσοκομεία που συγχωνεύονται, με τη κατάσταση στον χώρο της υγείας να είναι εκρηκτική.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε, με τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας να παίρνουν τις… λεπίδες και να προκαλούν αιμορραγία στο όλο σύστημα στα τέλη του μηνός, όπου η έκρηξη αγανάκτησης θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις αι πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα, προχωρούν εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, στις 31 Ιανουαρίου.

Και σε τοπικό επίπεδο επικρατεί αναβρασμός, καθώς πέρα από τον κίνδυνο μείωσης κρεβατιών, εργαζόμενοι τρέμουν στο ενδεχόμενο απολύσεων.

Αύριο, εργαζόμενοι θα επιδιώξουν συνάντηση με τον πρ. ΔΥΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη ενώ την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται στο Ηράκλειο, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος θα αναφερθεί στις ραγδαίες εξελίξεις οι οποίες όπως τονίζεται υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το δημόσιο σύστημα υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News