default-image

Χανιά: Τον "καίει"το αποτύπωμα

Κρήτη
Χανιά: Τον "καίει"το αποτύπωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ισχυρισμό ότι τα σακουλάκια με το χασίς που ήταν "φυτεμένα" στην αυλή του σπιτιού 43χρονου Χανιώτη που συνελήφθη τη Δευτέρα δεν ήταν δικά του κατέφεραν να αντικρούσουν σε χρόνο-ρεκόρ οι διωκτικές Αρχές των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο κατηγορούμενος βρισκόταν ενώπιον του εισαγγελέα, στα χέρια των αστυνομικών έφταναν οι απαντήσεις για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων στις συσκευασίες των ναρκωτικών.

Σε ένα από τα σακουλάκια βρέθηκε το αποτύπωμα του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών Χανίων με 5,3 κιλά χασίς στην κατοχή του.

Παρά το γεγονός ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού του, ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε σθεναρά κάθε σχέση με την υπόθεση. Κάτι που ωστόσο κινητοποίησε τις διωκτικές Αρχές οι οποίες χειρίστηκαν την υπόθεση.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, για τα δεδομένα της ΕΛ.ΑΣ., η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων κατάφερε να έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία με βάση τα οποία ο 43χρονος παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη, καθώς οι απαντήσεις ενσωματώθηκαν άμεσα στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται πως αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας Χανίων, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων, έκαναν έφοδο στο σπίτι του 43χρονου στις Βρύσες του δήμου Αποκορώνου.

Εκεί εντόπισαν έξι συσκευασίες με χασίς βάρους 5 κιλών και 300 γραμμαρίων, 180 €, ζυγαριά ακριβείας, 15 σφαίρες και δύο κινητά τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσο διευκόλυνσης επικοινωνίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 43χρονος κατηγορείται για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκε για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες στην ανακρίτρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News