default-image

Οι μηχανικοί του Δημοσίου συναντιούνται στο Ηράκλειο

Κρήτη
Οι μηχανικοί του Δημοσίου συναντιούνται στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μηχανικοί του Δημοσίου συγκαλούν παντεχνική ολομέλεια την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα, στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ  (Πρεβελάκη & Γρεβενών) στο Ηράκλειο.

Στη σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Είναι γνωστό ότι όλοι οι εργασιακοί κλάδοι του επαγγέλματός μας βάλλονται συστηματικά μέχρι εξαθλιώσεως, όπως και το σύνολο των εργαζομένων στη χώρα μας και είναι φανερό ότι απέναντι σε αυτή την επίθεση δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε απάντηση.

Πιστεύουμε, όμως, ότι θα την βρούμε μέσα από την ανάδειξη των κοινών προβλημάτων και στοχεύσεων, καθώς  και την ενότητα της δράσης, σε πρώτο επίπεδο με όλους τους εργαζόμενους συναδέλφους μηχανικούς και σε δεύτερο επίπεδο με το σύνολο των εργαζομένων της χώρας μας.

Στα πλαίσια αυτά, θεωρούμε σημαντική την στήριξη και ενεργή συμμετοχή μας στην ερχόμενη παντεχνική ολομέλεια με κύριο θέμα αυτής το ασφαλιστικό, ώστε  πέρα από την ενημέρωση και συζήτηση των κοινών προβλημάτων, να αναδείξουμε και να γνωστοποιήσουμε και τα ιδιαίτερα κλαδικά δικά μας και το κυριότερο ίσως, να ιεραρχήσουμε στόχους και να προγραμματίσουμε δράσεις από κοινού με τους άλλους συλλόγους μηχανικών".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News