default-image

Με τους φορείς της Χερσονήσου ο Λ. Αυγενάκης

Κρήτη
Με τους φορείς της Χερσονήσου ο Λ. Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη με τη δημοτική Αρχή και τους φορείς πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χερσονήσου.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση για τις επόμενες ενέργειες μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ψήφισης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Τουρισμού, το οποίο βρίσκεται σε διαβούλευση, καθώς βεβαίως και του άρθρου 34 που αφορά την καθοριστική αντιμετώπιση της "άναρχης" παρουσίας των τετράτροχων (γουρούνες) στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Δοξαστάκης, αφού ευχαρίστησε για τη συνεργασία, ενημέρωσε ότι η κανονιστική απόφαση του Δήμου από τις επόμενες ημέρες μπαίνει σε εφαρμογή και με την ψήφιση του σχετικού σ/ν από τη Βουλή ο Δήμος είναι έτοιμος να αναλάβει συνολικά τις ευθύνες για την ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος, που για χρόνια ταλαιπωρούσε κατοίκους και επισκέπτες των Μαλίων.

Ο κ. Αυγενάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε τους φορείς και τη δημοτική Αρχή για την «εξαιρετική συνεργασία» καθώς και την υπουργό Τουρισμού, κ. Κεφαλογιάννη, η οποία έδειξε διάθεση συνεργασίας και αποφασιστικότητα από την πρώτη στιγμή, όπως είπε.

Όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων δήλωσαν βεβαίως ικανοποιημένοι αλλά και έτοιμοι να στηρίξουν τόσο την Αυτοδιοίκηση όσο και την κυβέρνηση σε κάθε πρωτοβουλία αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών των Μαλίων.  

Ωστόσο σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου των "γουρουνάδων" σε τοπική εφημερίδα, λέγοντας ότι τώρα ξεκινά ο «πόλεμος», μόνο αστειότητες θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει, την ώρα που έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές από την "άναρχη" παρουσία των άνω των 6.000 τετράτροχων που κυκλοφορούν στην περιοχή των Μαλίων την καλοκαιρινή περίοδο, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση.

«Η προσπάθεια θα συνεχιστεί απ' όλους μας σε όλα τα επίπεδα», ήταν το συμπέρασμα και η δέσμευση από όλους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News