default-image

Ανεβάζουν το θερμόμετρο οι "γουρούνες" (Ηχητικό)

Κρήτη
Ανεβάζουν το θερμόμετρο οι "γουρούνες" (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το υπουργείο Τουρισμού υιοθετεί τις προτάσεις του Δήμου Χερσονήσου και ρυθμίζει με σχέδιο νόμου θέματα αδειοδότησης γραφείων ενοικίασης μοτοσυκλετών, τρίτροχων και τετράτροχων, άνω των 50 κυβικών.

Συγκεκριμένα προσδιορίζει πλέον με τυπική διάταξη νόμου ότι η αρμοδιότητα χορήγησης άδειας λειτουργίας καταστημάτων εκμίσθωσης μοτοσυκλετών μεταφέρεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει την επίλυση του σοβαρού, χρόνιου και ανεξέλεγκτου προβλήματος της αλόγιστης χρήσης αυτών των μηχανοκίνητων μέσων, στη βάση της πρότασης του Δήμου Χερσονήσου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Απάντηση του δημάρχου αλλά και του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη παράλληλα μέσω του Ράδιο 9,84 στην αντίδραση των επαγγελματιών του κλάδου που κάνουν λόγο για πόλεμο σε βάρος τους.

«Δεν πρόκειται για πόλεμο αλλά για εφαρμογή των νόμων, προάσπιση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών, που όλοι πρέπει να σεβόμαστε, και προστασία της ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος», είπαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News