default-image

Διαφωνία του Δήμου στη μεταστέγαση του ΙΚΑ Αλικαρνασσού

Κρήτη
Διαφωνία του Δήμου στη μεταστέγαση του ΙΚΑ Αλικαρνασσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έντονη αντίδρασή του για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών του ΙΚΑ της Δημοτικής Ενότητας Αλικαρνασσού εξέφρασε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, επισημαίνοντας ότι χιλιάδες ασφαλισμένοι θα υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία με τη μεταφορά των υπηρεσιών του Ιδρύματος στο κτήριο της οδού Αγίου Μηνά.

Κατά τη διάρκεια της  συνεργασίας που είχε με τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αλικαρνασσού κ. Παναγιώτη Μουρτζάκη, ο δήμαρχος τόνισε ότι πρόθεση του Δήμου Ηρακλείου είναι να διεκδικήσει την παραμονή όχι μόνο των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ αλλά και την παραμονή των Υγειονομικών Υπηρεσιών του ΕΟΠΠΥ, αφού η μεταφορά τους θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους, κυρίως ηλικιωμένους και συνταξιούχους, μιας μεγάλης και πολυπληθέστατης  περιοχής, συμπεριλαμβανομένης και της Βιομηχανικής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική Αρχή, σύμφωνα με τον κ. Κουράκη, είναι διατεθειμένη ακόμη και να παραχωρήσει ειδικό χώρο στο ΚΕΠ Αλικαρνασού ώστε να στεγαστούν οι Διοικητικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ, προκειμένου να παραμείνουν στην περιοχή, ενώ θα καταβάλει προσπάθειες ώστε να μη φύγουν ούτε οι γιατροί του ΕΟΠΠΥ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News