Κρήτη

Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Γόρτυνας

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στο Δήμο Γόρτυνας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα. Παρουσία όλων των υπαλλήλων κι από τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Γόρτυνας, ο δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ευχήθηκαν στους εργαζομένους να έχουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία και ευτυχία, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν, όπως έμπρακτα το έχει κάνει έως τώρα η Δημοτική  Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σχοιναράκης στην ομιλία του προς του υπαλλήλους, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα του Δήμου, επισημαίνοντας στην συνέχεια πως η συνεισφορά των εργαζομένων είναι απαραίτητη για να μπορέσει η Δημοτική Αρχή να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των δημοτών.

"Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Γόρτυνας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων της σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Αγωνιζόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα  κυρίως πρόνοιας, παιδείας, έργων υποδομής, αλλά κυρίως για να αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα τα ζητήματα της καθημερινότητα των δημοτών μας. Γι΄αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας στήριξη ώστε να έχει θετικό πρόσημο η προσφορά του Δήμου προς του πολίτες του" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοιναράκης.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου τυχερή αναδείχθηκε η Εμμανουέλλα Μαράκη, καθώς βρήκε το τυχερό φλουρί. Να σημειώσουμε πως μια μέρα νωρίτερα, είχε προηγηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς ωστόσο να βρεθεί από κάποιον το τυχερό φλουρί, το οποίο έμεινε στο Δήμο!

Σχόλια