Κρήτη

Οργή του ΕΚΗ για το λουκέτο στο ΙΚΑ Αλικαρνασσού

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου έστειλε την παρακάτω επιστολή στον υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Βρούτση Ιωάννη

Κοινοποίηση: Βουλευτές Ηρακλείου, περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, γ. γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δεικτάκη Γεώργιο, δήμαρχο Ηρακλείου κ. Κουράκη Ιωάννη

«Επιστολή-καταγγελία

Προς υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση Ιωάννη

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Διοίκησης του ΙΚΑ εδώ και αρκετό καιρό ότι καμία αλλαγή λειτουργίας ή αναστολής λειτουργίας του ΙΚΑ Αλικαρνασσού  δεν πρόκειται να γίνει, ενημερωθήκαμε για την πρόθεση της Διοίκησης του ΙΚΑ να αναστείλει τη λειτουργία του παραρτήματος Ν. Αλικαρνασσού. Tο εν λόγω παράρτημα εξυπηρετεί μια πολυπληθέστατη περιοχή (Κατσαμπάς, Αγ. Αικατερίνη, Πατέλλες, Ν. Αλικαρνασσός, Καλλιθέα κλπ) και παράλληλα τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Η απόφαση της αναστολής λειτουργίας του εν λόγω Παραρτήματος, θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που προκειμένου να εξυπηρετηθούν, θα είναι πλέον αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις και μάλιστα μέσα στο κυκλοφοριακό χάος του κέντρου του Ηρακλείου, σε υποκατάστημα που ήδη αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασφαλισμένων του κέντρου του Ηρακλείου.

Για αυτούς τους λόγους εκφράζουμε την αντίθεση μας στην εν λόγω απόφαση, και σας ζητούμε να παρέμβετε στη Διοίκηση του ΙΚΑ προκειμένου να ανακαλέσει την απόφαση αναστολής της λειτουργίας του ΙΚΑ στην Ν. Αλικαρνασσό για να αποτραπεί αυτή η αρνητική εξέλιξη που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων και ιδιαίτερα των ασφαλισμένων της περιοχής της Ν. Αλικαρνασσού.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε δικαίωμα να συνεχίζετε πολιτικές που καταστρατηγούν κάθε έννοια δικαίου.

Για τη διοίκηση, ο πρόεδρος Βαρδάκης Σωκράτης και ο γεν. γραμματέας, Βοργιάς Στέλιος».

Σχόλια