default-image

Αλλαγές αντιδημάρχων στο Μαλεβίζι

Κρήτη
Αλλαγές αντιδημάρχων στο Μαλεβίζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου ανακοίνωσε τις αλλαγές στο σχήμα των αντιδημάρχων του δήμου, βάση και των νέων δεδομένων που ισχύουν πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο νέο σχήμα μετέχουν οι :

Κουτσογιάννης Χαράλαμπος Αντιδήμαρχος  Διοικητικών θεμάτων.

Σαμόλης Εμμανουήλ Αντιδήμαρχος Οικονομικών.  

Σαλούστρος Αριστομένης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών .

Κύρκος Αθανάσιος Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την Δημοτική ενότητα Τυλίσου.

Μακριδάκης Ιωάννης  Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την Δημοτική ενότητα Κρουσσώνα.

Λιαδάκης Αναστάσιος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Μαρής Δράκος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την ίδρυση και λειτουργία του τμήματος Πολεοδομίας- Πολεοδομικών Εφαρμογών.

Κληρονόμος Θεμιστοκλής εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας, θέματα Γεωργίας Κτηνοτροφίας και Αλιείας, γραφείο Φυτικής και ζωικής Παραγωγής.

Αεράκης Γεώργιος του Βασιλείου εντεταλμένος Δημοτικός  Σύμβουλος για την εποπτεία και την ευθύνη της τουριστικής περιοχής της Αμμουδάρας.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε όλους όσους κατείχαν θέση ευθύνης στο δήμο, την πρώτη 2ετία της θητείας της δημοτικής αρχής και ευχήθηκε στα νέα στελέχη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

''Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης του Μαλεβιζίου με πρόγραμμα, μεθοδικότητα και πολύ δουλειά. Συνεχίζουμε έναν δύσκολο αγώνα, ένα αγώνα στον οποίο δεν περισσεύει κανείς. Οι συνθήκες είναι αντίξοες, παραμένω όμως συγκρατημένα αισιόδοξος ότι με τη μεθοδολογία που ακολουθούμε, αλλά και την υποστήριξη των δημοτών στο έργο της δημοτικής αρχής, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα θετικότερα'' δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News