default-image

Εσπερίδα ενημέρωσης για κτηνοτρόφους

Κρήτη
Εσπερίδα ενημέρωσης για κτηνοτρόφους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσπερίδα ενημέρωσης για τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές της  κτηνοτροφίας διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια του  σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη των κτηνοτρόφων στα πλαίσια  της συνεχούς επιμόρφωσης και της παροχής εφοδίων για την ενίσχυση της  δραστηριότητάς τους, ενάντια στα δεδομένα της ευρύτερης οικονομικής  ύφεσης.

 Η ενημερωτική εσπερίδα για την κτηνοτροφία θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 7:30μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου.

 Η συμμετοχή στην εσπερίδα είναι  δωρεάν και στα πλαίσια αυτά οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι έχουν τη  δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Γραμματεία του δημοτικού καταστήματος Αρκαλοχωρίου, στο τηλ. 28913 40335 (κα. Εμμανουέλα Σχοιναράκη).

 Επίσης δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στη Γραμματεία του δημοτικού καταστήματος Καστελλίου, στο τηλ. 28913 40115 (κα. Βάσω Καλαϊτζάκη) και   

στη Γραμματεία του δημοτικού καταστήματος Θραψανού, στο τηλ. 28913

 40405 (κα. Μαρία Βασιλάκη).

Το πρόγραμμα της εσπερίδας έχει ως εξής:

 Α. Καλλιέργεια  κτηνοτροφικών φυτών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

 Εισηγητής: Γιώργος Αποστολάκης,  Γεωπόνος - Ειδικός Σύμβουλος Δήμου

 Β. Κοινοτικές  επιδοτήσεις και Ορθολογική διαχείριση των Κτηνοτροφικών  εκμεταλλεύσεων. Εισηγητής: Στεφανάκης Αλέξανδρος, Κτηνίατρος-Πρόεδρος  ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης

 Γ. Ευρωπαϊκές ενισχύσεις και σύγχρονες απαιτήσεις για την ασφαλή και  ποιοτική παραγωγή κτηνοτροφικών προϊόντων. Εισηγητής: Σωμαράς Ζαχαρίας,  Κτηνίατρος - Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News