Κόσμος

Αγνοείται στη Βενεζουέλα ο επικεφαλής του οίκου μόδας Μισόνι

Μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε, μεταξύ άλλων, και ο Iταλός επικεφαλής του οίκου μόδας Μισόνι εξαφανίστηκε κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η εκπρόσωπος της εταιρείας Μανταλένα Άσπες.

«Η οικογένεια Μισόνι πληροφορήθηκε από το προξενείο της Βενεζουέλας ότι ο Βιτόριο Μισόνι και η σύζυγός του αγνοούνται, αλλά ακόμη δε γνωρίζουμε περισσότερα. Οι Αρχές θα ξεκινήσουν εκ νέου την αναζήτηση για το αεροσκάφος το πρωί», είπε η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες, ένα αρχιπέλαγος κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας.

Στο ίδιο δικινητήριο αεροσκάφος, τύπου Britten Norman NB2, με τον 58χρονο Μισόνι και τη σύζυγό του Μαουρίτσια Καστιλιόνι, επέβαινε ένα ακόμη ζευγάρι και διμελές πλήρωμα από τη Βενεζουέλα.

Ο Βιτόριο Μισόνι είναι ο γιος του Οτάβιο Μισόνι, ιδρυτή του οικογενειακού οίκου μόδας, γνωστού για τα ρούχα του με τα έντονα χρώματα, τις ρίγες και τα χαρακτηριστικά σχέδια.

Σχόλια