Κόσμος

ΗΠΑ: Νάρκωσε τους γονείς της για να "σερφάρει" στο διαδίκτυο

Μια 15χρονη μαθήτρια από την Καλιφόρνια κατηγορείται ότι έβαλε υπνωτικά χάπια σε μιλκσέικ που έπιναν οι γονείς της ώστε να τους ναρκώσει για να μπορέσει να σερφάρει ανενόχλητη στο διαδίκτυο μαζί με το φίλο της ως αργά το βράδυ. Σύμφωνα με την αστυνομία του Ρόκλιν, μιας πόλης κοντά στο Σακραμέντο, η μαθήτρια φέρεται να προχώρησε σε αυτήν την πράξη καθώς οι γονείς της δεν της επέτρεπαν να συνδέεται στο διαδίκτυο μετά τις 10 το βράδυ. 

«Η κορούλα τους δεν το έβρισκε σωστό», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο ABCNews.com. Έτσι στις 28 Δεκεμβρίου η μαθήτρια μαζί με το φίλο της αγόρασαν μιλκσέικ για τους γονείς της πρώτης, στα οποία είχαν ρίξει υπνωτικά χάπια. 

«Οι γονείς ήπιαν μόνο λίγο επειδή τα μιλκσέικ είχαν περίεργη γεύση και ένιωθαν κάτι να τρίβεται στα δόντια τους», είπε ο αστυνομικός.

Οι δράστες, ηλικίας 15 και 16 ετών, μπόρεσαν να σερφάρουν ανενόχλητοι μέχρι τη 1 το βράδυ, οπότε οι γονείς ξύπνησαν με πονοκέφαλο. Όμως συνέχισαν να αισθάνονται υπνηλία και σύντομα ξαναέπεσαν για ύπνο.

Την επομένη οι γονείς της 15χρονης συνειδητοποίησαν πως κάτι δεν είχε πάει καλά και πήγαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου αγόρασαν τεστ ναρκωτικών.

«Συνήθως οι γονείς αγοράζουν τα τεστ για να διαπιστώσουν αν τα παιδιά τους χρησιμοποιούν ναρκωτικά. Αυτή τη φορά όμως οι γονείς τα χρησιμοποίησαν στον εαυτό τους», ανέφερε η αστυνομία.

Όταν τα τεστ βγήκαν θετικά, οι γονείς κατέδωσαν την κόρη τους και οι δύο νεαροί κατηγορούνται πλέον για συνωμοσία και εσκεμμένη ανάμειξη φαρμακευτικών προϊόντων σε τρόφιμα.

Σχόλια