Δεν έμεινε τίποτα όρθιο - Τεστ οδήγησης για γέλια και για κλάματα από 63χρονη οδηγό! (vid)

Κόσμος
Δεν έμεινε τίποτα όρθιο - Τεστ οδήγησης για γέλια και για κλάματα από 63χρονη οδηγό! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λοιπόν...πέρασα; H οδηγός έβαλε τα δυνατά της και ανέβασε το αυτοκίνητο της στο κράσπεδο τρεις φορές πριν χτυπήσει το γκάζι για μια θεαματική τελική σύγκρουση

Το CCTV κατέγραψε τη στιγμή που μια 66χρονη γυναίκα στην Αργεντινή τράκαρε με το αυτοκίνητό της κατά τη διάρκεια μιας καταστροφικής δοκιμής οδήγησης.

Στο βίντεο CCTV, το οποίο έχει γίνει viral από τότε, η γυναίκα οδηγεί διστακτικά γύρω από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με το μπλε όχημα της στην ανατολική πόλη Lanus.

Μπορεί να τη δει κανείς να προσκρούει στο κράσπεδο περιστασιακά καθώς κάνει τον δρόμο της γύρω από το κύκλωμα με τα φώτα της να αναβοσβήνουν και να σβήνουν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Daily Mail h οδηγός τοποθετεί το κράσπεδο αδέξια με τη μία πλευρά του αυτοκινήτου, προτού ανεξήγητα αγωνιστεί με πλήρη ταχύτητα και τρακάρει κατά μέτωπο με έναν φανοστάτη, στέλνοντας το όχημα να πετάξει στον αέρα.

Το αυτοκίνητο μπορεί να φανεί ξαπλωμένο στο πλάι στο τέλος του βίντεο με τους τροχούς του να περιστρέφονται ακόμα, δίπλα στον κομμένο φανοστάτη.

Ομάδες Πολιτικής Άμυνας και πυροσβέστες κλήθηκαν να βοηθήσουν τον οδηγό να βγει από το όχημα μετά την ανατροπή του.

Μεταφέρθηκε για θεραπεία μετά από ελαφρά τραύματα.

Το 2018, μια 63χρονη γυναίκα ανακάτεψε τα πετάλια κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής οδήγησης και παραλίγο να τρακάρει σε μια ομάδα ανθρώπων στην πόλη Berisso στην Αργεντινή.

Το πλάνα δείχνει τη στιγμή που η γυναίκα μπερδεύει το πεντάλ του γκαζιού της με το φρένο της κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής οδήγησης και οπισθοδρομεί με μεγάλη ταχύτητα στην καμπίνα του κοντέινερ που χρησιμοποιείται ως βάση από τους εξεταστές των εξετάσεων οδήγησης - τρέποντας τους ανθρώπους σε φυγή πανικόβλητοι.

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς, αν και η γυναίκα υπέστη κρίση άγχους και χρειάστηκε θεραπεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News