Κόσμος

Βουδαπέστη: Πολίτες δέχονται επιθέσεις από κοράκια - Στο νοσοκομείο με αιμορραγία ένα από τα θύματά τους

Κοράκια στην Βουδαπέστη επιτίθενται σε ανθρώπους, τραυματίζοντας κάποιους από αυτούς σοβαρά

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας, με αιμορραγία στο κεφάλι, όταν δέχτηκε επίθεση, από κοράκια, με τις αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους της ουγγρικής πρωτεύουσας να προστατεύονται και να μένουν μακριά από τις τοποθεσίες φωλεοποίησής τους.

Ειδικότερα, αντιμέτωπη με ανεξέλεγκτα κοράκια είναι η Βουδαπέστη το τελευταίο διάστημα, καθώς επιτίθενται σε ανθρώπους, και κάποιους τους τραυματίζουν αρκετά σοβαρά

Συγκεκριμένα, την περίοδο αυτή τα κοράκια φροντίζουν τα μικρά τους, και γι’ αυτό το λόγο επιτίθενται σε οτιδήποτε θεωρούν ύποπτο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Nepszava», είναι επιθετικά από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου όταν υπερασπίζονται τους νεοσσούς τους.

Ένα από τα θύματά τους αυτή τη φορά, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αιμορραγία στο κεφάλι, ενώ οι αρχές της 13ης περιφέρειας της ουγγρικής πρωτεύουσας έλαβαν αρκετές αναφορές για επίθεση από κοράκι, και έτσι οι υπάλληλοι έπρεπε να στήσουν παγίδες σε πολλά σημεία.

«Τα κοράκια είναι επιθετικά αυτή την εποχή γιατί προστατεύουν τα μικρά τους. Δεν ανέχονται ανθρώπους ή σκύλους κοντά στις φωλιές τους. Μείνετε μακριά από τις τοποθεσίες φωλεοποίησής τους», προειδοποίησαν οι αρχές της περιοχής.

(Φωτογραφία αρχείου pxhere.com)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια