Έζησαν τον χειρότερο εφιάλτη - Άνοιξε η πόρτα του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης (vid)

Κόσμος
Έζησαν τον χειρότερο εφιάλτη - Άνοιξε η πόρτα του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αεροπλάνο της εταιρείας Asiana Airlines κατάφερε και προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πόλη Ντέγκου της Νότιας Κορέας, ενώ η πόρτα είχε λίγο πριν αυτό φθάσει στο αεροδρόμιο, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας - Δεν υπήρξαν τραυματίες από το επεισόδιο

Τον -μάλλον- χειρότερο εφιάλτη τους έζησαν επιβάτες αεροπλάνου, όταν ξαφνικά άνοιξε μία πόρτα ενώ βρίσκονταν στον αέρα! Αρκετοί ήταν εκείνοι που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Asiana Airlines κατάφερε και προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πόλη Ντέγκου της Νότιας Κορέας, ενώ η πόρτα είχε λίγο πριν αυτό φθάσει στο αεροδρόμιο, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Δεν υπήρξαν τραυματίες από το επεισόδιο.

Ωστόσο, μερικοί επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του σοκ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας. Συγκεκριμένα, εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε γειτονικό νοσοκομείο, δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Ντέγκου.

Ο εκπρόσωπος της Asiana Airlines είπε πως οι Αρχές ερευνούν πώς άνοιξε η θύρα: «Η αστυνομία ερευνά το επεισόδιο αφού ένας επιβάτης, ο οποίος καθόταν κοντά στην έξοδο κινδύνου, είπε πως άγγιξε τον μοχλό της», γνωστοποίησε ο αξιωματούχος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News