default-image

Βίντεο-σοκ: 60χρονος με κινητικά προβλήματα δέχθηκε επίθεση από «μέλισσες δολοφόνους» - Πάνω από 250 τσιμπήματα

Κόσμος
Βίντεο-σοκ: 60χρονος με κινητικά προβλήματα δέχθηκε επίθεση από «μέλισσες δολοφόνους» - Πάνω από 250 τσιμπήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νοσηλευτές που βρέθηκαν στο σημείο έπρεπε αρχικά να περιμένουν υποχωρήσουν οι μέλισσες, καθώς άρχισαν επίσης να τους επιτίθενται

Το βίντεο - σοκ καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα από την Αριζόνα και ο σκύλος του δέχθηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν σοβαρά από ένα σμήνος μελισσών καθώς οδηγούσε το ποδήλατο γυμναστικής του με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Τζον Φίσερ, 60 ετών, και ο σκύλος του Πίπιν ήταν έξω για άσκηση στη γειτονιά τους το Σάββατο το απόγευμα, όταν περίπου 1.000 μέλισσες τους κατέκλυσαν. Τις ονομάζουν μέλισσες δολοφόνους (killer bees).

Τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον Φίσερ – ο οποίος έχασε ένα πόδι από μόλυνση πριν από περίπου οκτώ χρόνια – να προσπαθεί ξεφύγει και να σέρνεται στο έδαφος ενώ χρησιμοποιεί το πουκάμισό του για να τον προστατεύσει από τα έντομα που βουίζουν, σύμφωνα με το enikos.gr.

Ο Φίσερ είπε ότι υπέστη πάνω από 250 τσιμπήματα στο σώμα του στη φρικτή επίθεση, η οποία τον άφησε με τσιμπήματα στα χέρια, τα μάτια, το στόμα, τα αυτιά, τα πόδια και την πλάτη του – καθώς και γρατζουνιές την προσπάθειά του να ξεφύγει μετά την ανατροπή του αναπηρικού αμαξιδίου του.

«Σύρθηκα στον δρόμο για κάποιο χρονικό διάστημα για να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκεί που ήταν οι μέλισσες, αλλά φυσικά με ακολούθησαν», περιέγραψε ο Φίσερ στην Arizona Family.

Οι νοσηλευτές που βρέθηκαν στο σημείο έπρεπε αρχικά να περιμένουν υποχωρήσουν οι μέλισσες, καθώς άρχισαν επίσης να τους επιτίθενται.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκε μορφίνη για τον πόνο και αφαιρέθηκαν τα κεντριά από το σώμα του που είχε μελανιάσει.

Το σκυλάκι τσιμπήθηκε πάνω από 50 φορές και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ζώων σε κρίσιμη κατάσταση.

«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Με είχαν τσιμπήσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά τίποτα δεν ήταν πάνω από 10 ή 15 τσιμπήματα», είπε στην Arizona Family.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News