Μοντέλο απήχθη και οι απαγωγείς ετοιμάζονταν να την... πουλήσουν στο Dark Web (vid)

Κόσμος
Μοντέλο απήχθη και οι απαγωγείς ετοιμάζονταν να την... πουλήσουν στο Dark Web (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι απαγωγείς του μοντέλου, είχαν σκοπό να την πουλήσουν στο Dark Web, κάτι το οποίο προκάλεσε έντονο σοκ και αηδία στο τηλεοπτικό κοινό όταν έμαθε για την υπόθεση

Η απαγωγή ενός 20χρονου μοντέλου από τη Βρετανία έχει επιστρέψει στο προσκήνιο μετά την ανακοίνωση ότι ήδη γίνεται προετοιμασία για την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ από το BBC, το οποίο εστιάζει στην τρομακτική εμπειρία της νεαρής κοπέλας.

Οι απαγωγείς του μοντέλου, είχαν σκοπό να την πουλήσουν στο Dark Web, κάτι το οποίο προκάλεσε έντονο σοκ και αηδία στο τηλεοπτικό κοινό όταν έμαθε για την υπόθεση.

Το χρονικό

Η ιστορία ξετυλίχθηκε όταν το 20χρονο μοντέλο απήχθη από άγνωστους δράστες. Οι απαγωγείς της σχεδίαζαν να εκμεταλλευτούν την ομορφιά της και να την πωλήσουν στο σκοτεινό μέρος του διαδικτύου, γνωστό ως Dark Web.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι γνωστή για εγκληματικές δραστηριότητες που διεξάγονται, καθιστώντας την ακατάλληλη και επικίνδυνη για τους αθώους χρήστες.

Από την πρώτη στιγμή, η είδηση της απαγωγής αυτού του νεαρού μοντέλου συγκλόνισε με τη δημοσιότητα που πήρε. Πολλοί άνθρωποι ένιωσαν έντονο σοκ και αποτροπιασμό από τη σκληρή πραγματικότητα των εγκληματιών που εκμεταλλεύονται αθώα άτομα.

Ορισμένοι μάλιστα αποφάσισαν να φέρουν την υπόθεση ξανά στο προσκήνιο με τη βοήθεια ενός ντοκιμαντέρ, προβαλλόμενο από το BBC.

Αυτό το ντοκιμαντέρ, το οποίο είναι βασισμένο στην ανατριχιαστική περιπέτεια της νεαρής κοπέλας, αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις επιπτώσεις του εγκλήματος αυτού.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News