Πήγε να ουρήσει στη λίμνη και ο κροκόδειλος του έφαγε το χέρι

Κόσμος
Πήγε να ουρήσει στη λίμνη και ο κροκόδειλος του έφαγε το χέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε μεγάλη αναμονή στις τουαλέτες του μπάρ

Ο 23χρονος Τζόρνταν Ριβέρα, πήγε στη λίμνη κοντά στο μπαρ όπου διασκέδαζε προκειμένου να κάνει την ανάγκη του, καθώς η ουρά στις τουαλέτες ήταν μεγάλη, αλλά βρέθηκε με ακρωτηριασμένο χέρι από την επίθεση αλιγάτορα

Ένας άνδρας έχασε το χέρι του μετά από επίθεση από έναν αλιγάτορα σε μια λίμνη στη Φλόριντα.

Ο 23χρονος Τζόρνταν Ριβέρα, έπεσε στη λίμνη κοντά στο μπαρ όπου διασκέδαζε προκειμένου να κάνει την ανάγκη του, καθώς η ουρά στις τουαλέτες ήταν μεγάλη.

Οι θαμώνες άκουσαν ουρλιαχτά κι έτρεξαν για βοήθεια, βλέποντας το θηριώδες ερπετό να τον έχει αρπάξει από το δεξί χέρι, το οποίο δεν πρόλαβαν να σώσουν στην προσπάθειά τους να τον γλιτώσουν από τα σαγόνια του κροκόδειλου.

Από το νοσοκομειακό κρεβάτι του στη ΜΕΘ στο Φορτ Μάγιερς, ο Ριβέρα είπε: « Δεν έχασα τη ζωή μου, έχασα ένα χέρι, δεν είναι το τέλος του κόσμου».

Ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο τρομακτικό σκηνικό περιέγραψε τις στιγμές στην Daily Sun, λέγοντας: «Έτρεξα και τον έσυρα στην άμμο. Φοβόμουν να πλησιάσω στο νερό γιατί ήταν σκοτεινά έξω. Δεν ξέρω αν ήταν μια μαμά που προσπαθούσε να σώσει τα μικρά της ή ένας μπαμπάς που προσπαθούσε να ταΐσει την οικογένειά του… αλλά ο τύπος ήταν πολύ τυχερός», είπε.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Gulf Coast στο Fort Myers, όπου οι γιατροί ακρωτηρίασαν το χέρι του.

Η Επιτροπή Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC) ανακοίνωσε ότι το ερπετό εντοπίστηκε και θανατώθηκε.

Ο ίδιος ο 23χρονος δεν θυμάται και πολλά από την επίθεση: «Καθώς πήγαινα εκεί κάτι συνέβη όπου είτε σκόνταψα, είτε το έδαφος από κάτω μου απλώς υποχώρησε. Κατέληξα στο νερό. Και αυτό είναι κυριολεκτικά το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι ».

Την επόμενη φορά που άνοιξε τα μάτια του, ήταν στο νοσοκομείο με ακρωτηριασμένο χέρι.

Αναφέρθηκε ότι οι γιατροί δεν έχουν ακόμη εκτελέσει άλλη διαδικασία στον κ. Ριβέρα για να εξασφαλίσουν ότι το χέρι του δεν έχει βακτήρια που του μεταδίδονται από τα δόντια του θηρίου.

Οι υπεύθυνοι της FWC προειδοποιούν για τους κινδύνους αυτών των αρπακτικών καθώς γίνονται πιο ορατοί και δραστήριοι κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Προειδοποιούν επίσης όσους ζουν στη Φλόριντα να είναι πάντα προσεκτικοί όταν βρίσκονται κοντά σε οποιοδήποτε υδάτινο σώμα.

Η Φλόριντα έχει πληθυσμό 1,3 εκατομμυρίων αλιγάτορες στις 67 κομητείες της και μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε όλα τα γλυκά νερά και περιστασιακά σε αλμυρό νερό.

Αλλά ο αριθμός των περιπτώσεων επίθεσης από αλιγάτορες στην πολιτεία είναι μικρός.

Από το 1948 έως το 2021, 442 απρόκλητα περιστατικά δαγκώματος έχουν συμβεί στη Φλόριντα, 26 από τα οποία οδήγησαν σε ανθρώπινους θανάτους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News