Κριστιάνο Ρονάλντο: Η εικόνα του γιου του με φανέλα της Μπαρτσελόνα προκάλεσε... «εγκεφαλικά» στους φίλους της Ρεάλ (vid)

Life
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η εικόνα του γιου του με φανέλα της Μπαρτσελόνα προκάλεσε... «εγκεφαλικά» στους φίλους της Ρεάλ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ δεν εμπόδισε το γιο του να αγαπήσει την πρωταθλήτρια της Ισπανίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Φόρεσε για εννέα χρόνια τη φανέλα της, κατέκτησε τα πάντα με αυτή και πέτυχε σπουδαία ρεκόρ, που δύσκολα θα ξεπεράσει κάποιος στο μέλλον.

Ταυτόχρονα, το διάστημα που ήταν εκεί υπήρξε ο «αιώνιος και μισητός» αντίπαλος της Μπαρτσελόνα, ενώ η κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι θα μείνει για πάντα στην ιστορία.

Κάτι που όμως δεν εμπόδισε τον μικρό του γιο, Ματέο, να αγαπήσει και να λατρέψει την πρωταθλήτρια Ισπανίας, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Για την ακρίβεια, η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ, Χεορχίνα Ροντρίγκες, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο μικρός γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο να χορεύει και να τραγουδάει με μία φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι εδώ και μια εβδομάδα η νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας, όταν και κέρδισε με 4-2 στην έδρα της συμπολίτισσας, Εσπανιόλ, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να κυνηγούν μέχρι τα αποδυτήρια τους «μπλαουγράνα».

Κάπως έτσι η αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ το βράδυ του Σαββάτου (20/5) απέκτησε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα αφού συνοδεύτηκε από τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί η βασική ομάδα να επικράτησε με 2-1 «Καμπ Νου» όμως αυτό το γεγονός δεν μπόρεσε να χαλάσει τη φιέστα της Μπαρτσελόνα για το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία των Καταλανών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News