Σοκ στις ΗΠΑ: 33χρονη έγκυος σκότωσε τον 2χρονο γιο της και αυτοκτόνησε - Τους βρήκε ο πατέρας της

Κόσμος
Σοκ στις ΗΠΑ: 33χρονη έγκυος σκότωσε τον 2χρονο γιο της και αυτοκτόνησε - Τους βρήκε ο πατέρας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περασμένη εβδομάδα, ο γιατρός Parth Gandhi από τη Γιούτα σκότωσε τον 16χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο ιατρείο του

Μια γυναίκα από το Άινταχο των ΗΠΑ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πυροβόλησε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η 33χρονη Elizabeth Lawley και ο 2 ετών γιος της βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του πατέρα της γυναίκας.

Τον σκότωσε και αυτοκτόνησε

«Η έρευνα έδειξε ότι η Lawley πιθανότατα σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε», ανέφερε η αστυνομία. Η Lawley ήταν έξι μηνών έγκυος όταν διέπραξε την δολοφονία-αυτοκτονία, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Ο πατέρας της Lawley ήταν ο πρώτος που είδε την κόρη και τον εγγονό του νεκρό.

Οι γείτονες είπαν ότι επέστρεψε στο σπίτι του γύρω στις 6 το απόγευμα και υπέθεσε ότι η κόρη του και το εγγόνι του κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού.

Στις 8:30 μ.μ. πήγε να ελέγξει τι κάνουν και βρήκε τα πτώματά τους, σύμφωνα με το in.gr.

«Στα 19 χρόνια υπηρεσίας μου στην κομητεία Shoshone, δεν έχω δει ποτέ τόσο συντετριμμένη την κοινότητά μας. Σήμερα ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για την οικογένεια, για το γραφείο μας και για όλους τους πολίτες» δήλωσε η σερίφης Holly Lindsey σχετικά με την τραγωδία. «Μπορεί να έχω στερηθεί τον ύπνο μου, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Φιλήστε τον/την σύζυγό σας, αγκαλιάστε τα παιδιά σας, τηλεφωνήστε στους γονείς σας και στα αδέλφια σας για να τους ενημερώσετε – μην θεωρείτε τίποτα από αυτά δεδομένο… ούτε για ένα λεπτό».

Η προφανής δολοφονία-αυτοκτονία είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά από οικογενειακές δολοφονίες που σαρώνουν τις ΗΠΑ. Την περασμένη εβδομάδα, ο γιατρός Parth Gandhi από τη Γιούτα σκότωσε τον 16χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο ιατρείο του.

Το έθνος εξακολουθεί να συγκλονίζεται μετά τη δολοφονία της μητέρας Lindsay Clancy από τη Μασαχουσέτη – η οποία έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη – που στραγγάλισε μέχρι θανάτου τα τρία μικρά παιδιά της πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News