Απίστευτη περιπέτεια για 36χρονη ‑ Πήγε για μανικιούρ και κατέληξε στο νοσοκομείο

Κόσμος
Απίστευτη περιπέτεια για 36χρονη ‑ Πήγε για μανικιούρ και κατέληξε στο νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμιζε ότι ήταν βακτηριακή λοίμωξη αλλά τελικά ήταν αλλεργία στο τζελ

Η Lisa Dewey, από το Pattishall στο Northamptonshire, έκανε κανονικά μανικιούρ με τζελ για χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Όμως μετά από ένα ραντεβού τον Φεβρουάριο, τα δάχτυλα της 36χρονης εμφάνισαν φλεγμονή και τα νύχια της άρχισαν να ξεφλουδίζουν ενώ άρχισε να ανησυχεί ιδιαίτερα όταν ένα δάχτυλο έγινε μοβ.

Ο γιατρός της κυρίας Dewey της διέγνωσε βακτηριακή λοίμωξη και της έδωσε μια κρέμα στεροειδούς δράσης και αντιβιοτικά.

Πηγαίνοντας ωστόσο για ένα ακόμα μανικιούρ, η κατάσταση στα δάχτυλά της δεν άλλαζε και μετά βίας μπορούσε να κουνήσει τα χέρια της από τον πόνο.

Η κυρία Dewey, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια του NHS, πιστεύει τώρα ότι έχει αλλεργία σε ένα προϊόν σε βερνίκι νυχιών τζελ – ένα αυξανόμενο πρόβλημα που οι δερματολόγοι κρούουν συνεχώς τον κώδωνα κινδύνου.

«Έχει πλήξει τόσο πολύ την αυτοπεποίθησή μου – γενικά δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα, αλλά έχω μπει σε διαδικασία να κρύβω τα χέρια μου», εξηγεί.

Και τώρα δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν έχει σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσει προϊόντα νυχιών ποτέ ξανά – και προειδοποιεί για τους κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν.

Η 36χρονη μητέρα δύο κοριτσιών, ηλικίας 3 και 12 ετών, παραδέχεται επίσης ότι η αυτοπεποίθησή της έχει δεχτεί πλήγμα.

«Είναι ντροπιαστικό να έχεις τέτοια χέρια», λέει με θλίψη, προσθέτοντας ότι αυτό επηρέασε και την κοινωνική της ζωή. «Είμαι καλεσμένη σε ένα πάρτι αυτή την εβδομάδα και αν τα χέρια μου δεν είναι καλύτερα, δεν θα πάω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News