Απίστευτες σκηνές στην Disneyland: Άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ οικογενειών για μια... φωτογραφία! (vid)

Κόσμος
Απίστευτες σκηνές στην Disneyland: Άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ οικογενειών για μια... φωτογραφία! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν το μέλος της μιας οικογένειας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ένα μέλος μιας άλλης οικογένειας που του ζήτησε να μετακινηθεί

Άγριο ξύλο έπεσε στην Disneyland τη Δευτέρα όταν μια οικογένεια ζήτησε από μια άλλη να μετακινηθεί για να βγάλουν μια φωτογραφία μπροστά από την πινακίδα για την 100η επέτειο του πάρκου.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται οι επισκέπτες να ρίχνουν ο ένας μπουνιές στον άλλον, ένας άνδρας έπεσε στο έδαφος με τους υπαλλήλους να καλούν ενισχύσεις.

Οι οικογένειες φώναζαν και έβριζαν η μία την άλλη πριν φτάσει η ασφάλεια, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ δήλωσε ότι τουλάχιστον ένα άτομο έλαβε ιατρική περίθαλψη μετά τον καυγά, αλλά αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο καβγάς ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν το μέλος της μιας οικογένειας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ένα μέλος μιας άλλης οικογένειας που του ζήτησε να μετακινηθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκτυλίσσονται τέτοιες εικόνες στο θεματικό πάρκο με εκατομμύρια επισκέπτες. Η Disney εξέδωσε προειδοποίηση στα τέλη του 2022 για την ατίθαση συμπεριφορά στα πάρκα στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια, μετά την έξαρση της βίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News