Επίθεση σε αστυνομικό από τεράστιο σμήνος μελισσών - Στο νοσοκομείο με δεκάδες τσιμπήματα (vid)

Κόσμος
Επίθεση σε αστυνομικό από τεράστιο σμήνος μελισσών - Στο νοσοκομείο με δεκάδες τσιμπήματα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στον πανικό του, ο άντρας σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Οι μέλισσες συνέχισαν να του επιτίθενται όσο ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα.

Ένα τεράστιο σμήνος μελισσών εθεάθη να επιτίθεται σε έναν εθελοντή αστυνομικό του Τμήματος Αστυνομίας του Λος Άντζελες, καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει έναν άλλο άνδρα που τρομοκρατούνταν από τα έντομα. Το επιθετικό σμήνος επιτίθονταν σε ανθρώπους λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα συνολικά τρεις άνθρωποι να χρειαστούν ιατρική φροντίδα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν πρώτα σε μια περιοχή στην πλαγιά ενός λόφου, όπου ένας εθελοντής από το LAPD έφτασε για να βοηθήσει όσους βρίσκονταν στο σημείο. Όμως, οι μέλισσες άρχισαν να τον περιτριγυρίζουν. Το βίντεο τον δείχνει να προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να τις απομακρύνει, καθώς τον τσιμπούσαν πολλές φορές.

Εκείνος άρχισε να παλεύει, διώχνοντας τα έντομα μακριά. Μέσα στον πανικό του, ο άντρας σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Οι μέλισσες συνέχισαν να του επιτίθενται όσο ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα.

Ο ένστολος συνεργάτης του κρατούσε την πόρτα του αυτοκινήτου τους κλειστή, ενώ οι μέλισσες συνέχιζαν να τους περικυκλώνουν. Τελικά, κατάφερε να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από το σημείο. Ύστερα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τα τραύματά του.

Οι μέλισσες αναστάτωσαν την περιοχή

Στο σημείο κλήθηκαν επαγγελματίες στην απομάκρυνση μελισσών για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Δύο άνδρες – το αρχικό άτομο που κάλεσε το 911 και στη συνέχεια ο αξιωματικός της αστυνομίας του Λος Άντζελες που φαίνεται στο βίντεο – μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μια γυναίκα, που, επίσης, τσιμπήθηκε από τις μέλισσες, πήγε μόνη της στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι στην περιοχή ειδοποιήθηκαν να κλείσουν όλες τις πόρτες και τα παράθυρα μετά το σμήνος των μελισσών. Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Ένας από τους εθελοντές του Λος Άντζελες που υπηρετεί στο τμήμα West Valley υπέστη δεκάδες τσιμπήματα μελισσών νωρίτερα σήμερα, ενώ βοηθούσε σε μια κλήση για υπηρεσία. Ευτυχώς, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο. Του ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Τον ευχαριστούμε για την εθελοντική του προσφορά για την προστασία και την εξυπηρέτηση. Όλοι οι εθελοντές του LAPD είναι ανεκτίμητοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News