Σφοδρή σύγκρουση σχολικού με φορτηγό: Τουλάχιστον 8 μαθητές δημοτικού με σοβαρά τραύματα

Κόσμος
Σφοδρή σύγκρουση σχολικού με φορτηγό: Τουλάχιστον 8 μαθητές δημοτικού με σοβαρά τραύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 45 παιδιά είχαν μόλις σχολάσει από το παρακείμενο δημοτικό σχολείο όταν ένα φορτηγό χτύπησε το λεωφορείο από πίπτω και αυτό ανατράπηκε

Λεωφορείο με 45 μαθητές δημοτικού σχολείου συγκρούστηκε με φορτηγό και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να υπάρξουν τουλάχιστον οχτώ σοβαρά τραυματίες.

Το δυστύχημα συνέβη στις 03:45 το απόγευμα στη περιοχή του Eynesbury στα βορειοδυτικά της Μελβούρνης. Όπως δήλωσε ο αξιωματικός  υπηρεσίας της Επαρχιακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (CFA) Archie Conroy, «οι μαθητές επέβαιναν στο λεωφορείο και τουλάχιστον έξι εξ αυτών ήταν ακόμη παγιδευμένοι όταν έφτασαν τα σωστικά συνέργεια. Με τη βοήθεια τους απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».  

Ο επικεφαλής αξιωματικός της αστυνομίας της Πολιτείας της Βικτώρια, επιβεβαίωσε πως 8 παιδιά έχουν τραυματιστεί σοβαρά και 23 ελαφρύτερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε ο κ. Michael Cruse τα 45 παιδιά είχαν μόλις σχολάσει από το παρακείμενο δημοτικό σχολείο όταν ένα φορτηγό χτύπησε το λεωφορείο από πίπτω και αυτό ανατράπηκε.

«Ήταν πολύ επικίνδυνη κατάσταση, επικράτησε χάος, οι γονείς δικαιολογημένα αναζητούσαν με αγωνία να μάθουν για τα παιδιά τους. Θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερα, η σύγκρουση ήταν σφοδρή», τόνισε ο κ. Cruze.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News