Ο Πούτιν προωθεί τη συνεργασία με τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας

Κόσμος
Ο Πούτιν προωθεί τη συνεργασία με τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ας μιλήσουμε για αυτό σήμερα, για το τι μπορούμε περισσότερο να κάνουμε και πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην κοινή μας προσπάθεια»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε σήμερα στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας ότι στη σημερινή τους διαδικτυακή συνάντηση θα πρέπει να συζητήσουν τα οφέλη της συνεργασίας μεταξύ των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών.

«Εμείς και οι δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης έχουμε ένα ολόκληρο εύρος σημαντικών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη συνάντηση, στην οποία παρευρίσκοντο υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησής του, αποσπάσματα της οποίας μεταδόθηκαν από την τηλεόραση.

«Ας μιλήσουμε για αυτό σήμερα, για το τι μπορούμε περισσότερο να κάνουμε και πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην κοινή μας προσπάθεια».

Από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία τον περασμένο χρόνο, οι πρώην σοβιετικοί γείτονες της Μόσχας έχουν γίνει ζωτικής σημασίας οικονομικοί της εταίροι καθώς η Ρωσία βρέθηκε αντιμέτωπη με τις εμπορικές κυρώσεις τις οποίες επέβαλε η Δύση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News