default-image

Διπλή ανθρωποκτονία παιδιών στην Νέα Ζηλανδία

Κόσμος
Διπλή ανθρωποκτονία παιδιών στην Νέα Ζηλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν περίπου στις 7.30 π.μ. σήμερα το πρωί μετά από αναφορές για «προβλήματα σε σπίτι». Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν τις σορούς δύο παιδιών.

Νεκρά, μέσα σε σπίτι στην περιοχή Northland στη Νέα Ζηλανδία, εντοπίστηκαν δύο παιδιά, με την αστυνομία να κάνει λόγο για μια φρικτή, διπλή ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία του Northland επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατο των δύο παιδιών, εξετάζοντάς τον ως διπλή δολοφονία. Το ένα παιδί ήταν ενός έτους και το άλλο τεσσάρων χρονών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν περίπου στις 7.30 π.μ. σήμερα το πρωί μετά από αναφορές για «προβλήματα σε σπίτι». Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν τις σορούς δύο παιδιών.

Η ντετέκτιβ επιθεωρήτρια Bridget Doell δήλωσε ότι η αστυνομία μίλησε με ένα άτομο και δεν αναζητά κανέναν άλλον, προς το παρόν. «Η έρευνά μας βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και αυτή τη στιγμή μιλάμε με ένα άτομο στο πλαίσιο των ερευνών μας. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα» δήλωσε.

«Αν και εκτιμούμε το ευρύτερο ενδιαφέρον για το τι συνέβη, η αστυνομία δεν είναι σε θέση να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο», πρόσθεσε η ίδια.

Η Doell δήλωσε επίσης, ότι ενώ οι αστυνομικοί μιλούν με μια γυναίκα ύποπτη για την υπόθεση, η αστυνομία ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε πληροφορία έχει κάποιος που βρισκόταν στην περιοχή την ώρα που βρέθηκαν τα παιδιά νεκρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News