Βρετανία: Οδηγός παρέσυρε και πάτησε με το αυτοκίνητο 70χρονη ποδηλάτισσα - Σοκάρει το βίντεο!

Κόσμος
Βρετανία: Οδηγός παρέσυρε και πάτησε με το αυτοκίνητο 70χρονη ποδηλάτισσα - Σοκάρει το βίντεο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και πάτησε με το αυτοκίνητο 70χρονη ποδηλάτισσα

Σοκ στη Βρετανία από βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού μιας 70χρονης γυναίκας με ποδήλατο στο Σάρεϊ της Βρετανίας.

Ένας μεθυσμένος οδηγός, ο 43χρονος Στίβεν Σέλγουντ, χτύπησε την άτυχη γυναίκα και σαν να μην έφτανε αυτό, πέρασε από πάνω της πατώντας τη με το βαρύ όχημα.

Το βίντεο από το τροχαίο που σημειώθηκε τον περσινό Μάιο δόθηκε στη δημοσιότητα κατόπιν άδειας του θύματος σε μια προσπάθεια να τονιστούν οι κίνδυνοι από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σοβαρά τραύματα και ψυχολογικά προβλήματα για την 70χρονη που παρασύρθηκε στη Βρετανία

Μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε η 70χρονη γυναίκα υπέστη τραύματα που, όπως ανακοινώθηκε, της έχουν αλλάξει τον τρόπο ζωής ενώ αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 43χρονος τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών ενώ παράλληλα του απαγορεύτηκε η οδήγηση για τρία χρόνια.

Η γυναίκα σε δήλωσή της στο δικαστήριο περιέγραψε πώς δεν μπορεί να κάνει αρκετά από τα πράγματα που την ευχαριστούσαν προσθέτοντας ότι πλέον φοβάται να βρεθεί σε περιβάλλον με αυξημένη κίνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News