TikToker πλούτισε φτιάχνοντας αυτοσχέδια τουαλέτα σε απομονωμένη παραλία (vid)

Κόσμος
TikToker πλούτισε φτιάχνοντας αυτοσχέδια τουαλέτα σε απομονωμένη παραλία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνδρας άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα και έτσι άρχισε να χρεώνει τον κόσμο με ένα αντίτιμο

Ο άνδρας κατασκεύασε την τουαλέτα σε μια απομονωμένη παραλία στη νότια Αγγλία. Η τουαλέτα είναι κατασκευασμένη από μια πλαστική καρέκλα με μια τρύπα στο κάθισμα, έναν κουβά και έναν μουσαμά για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Τη σημερινή εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν viral. Και για έναν άνδρα, μια αυτοσχέδια τουαλέτα παραλίας έχει μετατραπεί σε μια επικερδή επιχειρηματική επιχείρηση, κερδίζοντας χιλιάδες δολάρια.

Ο άνδρας κατασκεύασε την τουαλέτα σε μια απομονωμένη παραλία στη νότια Αγγλία. Η τουαλέτα είναι κατασκευασμένη από μια πλαστική καρέκλα με μια τρύπα στο κάθισμα, έναν κουβά και έναν μουσαμά για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έγινε viral, προσελκύοντας την προσοχή ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Καθώς το βίντεο κέρδιζε όλο και περισσότερες προβολές, ο άνδρας άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Βλέποντας μια ευκαιρία να βγάλει μερικά επιπλέον χρήματα, άρχισε να χρεώνει τον κόσμο με ένα αντίτιμο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Η χρέωση είναι συνήθως περίπου 10 δολάρια ανά χρήση, αν και ορισμένοι πελάτες έχουν πληρώσει μέχρι και 50 δολάρια για την εμπειρία.

Παρά το βασικό σχεδιασμό της τουαλέτας, ο άνδρας έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τους πελάτες, οι οποίοι επαινούν την τουαλέτα για την απλότητα και την ευκολία της. Πολλοί πελάτες έχουν σχολιάσει τη μοναδική εμπειρία της χρήσης μιας αυτοσχέδιας τουαλέτας σε μια απομονωμένη παραλία.

Η επιτυχία της τουαλέτας δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ο άνδρας έχει εμφανιστεί σε διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία σχετικά με το επιχειρηματικό του εγχείρημα. Σε μια συνέντευξη, αποκάλυψε ότι έχει κερδίσει χιλιάδες δολάρια από την τουαλέτα, τα οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει τα ταξίδια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News