Πατεράδες παίζουν ξύλο σε αγώνα και τα παιδιά φωνάζουν τρομοκρατημένα (vid)

Κόσμος
Πατεράδες παίζουν ξύλο σε αγώνα και τα παιδιά φωνάζουν τρομοκρατημένα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον καυγά μεταξύ των δύο πατεράδων, αλλά οι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ήταν αποτέλεσμα του καυγά μεταξύ των παιδιών τους

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα σε σχολείο στο Leeds, της Αγγλίας, οι δύο πατεράδες άρχισαν να ανταλλάσουν γροθιές μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ένας καυγάς μεταξύ δύο μαθητών σε τοπικό σχολείο κλιμακώθηκε γρήγορα σε έναν ολοκληρωτικό καυγά μεταξύ δύο πατεράδων, σοκάροντας τους θεατές και αφήνοντας πολλά παιδιά τραυματισμένα.

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα σε σχολείο στο Leeds, της Αγγλίας, οι δύο πατεράδες άρχισαν να ανταλλάσουν γροθιές μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ των δύο μαθητών και των φίλων τους, αλλά γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ενεπλάκησαν οι πατεράδες.

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε ένας από τους θεατές, οι δύο πατεράδες φαίνονται να ρίχνουν μπουνιές ο ένας στον άλλον, ενώ τα παιδιά ουρλιάζουν τρομοκρατημένα. Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον καυγά μεταξύ των δύο πατεράδων, αλλά οι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ήταν αποτέλεσμα του καυγά μεταξύ των παιδιών τους.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο σημείο και οι δύο πατέρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για αδικήματα δημόσιας τάξης. Το σχολείο ξεκίνησε επίσης έρευνα για το περιστατικό και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι αντιμετωπίζει το θέμα πολύ σοβαρά.

Πολλοί γονείς εξέφρασαν την οργή τους για το περιστατικό, ενώ ορισμένοι ζήτησαν από το σχολείο να λάβει αυστηρότερα μέτρα για να αποτρέψει την επανάληψη τέτοιων περιστατικών. Άλλοι έχουν επικρίνει τους πατέρες ότι αποτελούν κακό παράδειγμα για τα παιδιά τους και προκαλούν περιττή βλάβη και τραύμα στους αθώους παρευρισκόμενους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News