Έπνιξε το 12χρονο αγόρι που είχε απαγάγει γιατί δεν πλήρωσαν τα λύτρα

Κόσμος
Έπνιξε το 12χρονο αγόρι που είχε απαγάγει γιατί δεν πλήρωσαν τα λύτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα άτομο τηλεφώνησε στην οικογένεια λέγοντας ότι είχε το παιδί στα χέρια του, ζητώντας 400.000 ευρώ ως λύτρα για να το απελευθερώσει και απειλώντας ότι θα το σκοτώσει

Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Γενίσεχιρ της Μερσίνας στην Τουρκία. Άνδρας που εργάζεται ως επιστάτης σε συγκρότημα κατοικιών, απήγαγε το 12χρονο παιδί οικογένειας από τη Συρία και απαίτησε λύτρα 400.000 ευρώ. Όταν δεν έλαβε τα χρήματα που ήθελε, σκότωσε το παιδί και τύλιξε το σώμα του σε ένα χαλί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ο 12χρονος Χαλέντ Χαγιακέντ, γιος ενός Σύρου κοσμηματοπώλη, εξαφανίστηκε ξαφνικά χθες το μεσημέρι ενώ έπαιζε στον κήπο της πολυκατοικίας.

Μετά από λίγο, ένα άτομο τηλεφώνησε στην οικογένεια λέγοντας ότι είχε το παιδί στα χέρια του, ζητώντας 400.000 ευρώ ως λύτρα για να το απελευθερώσει και απειλώντας ότι θα το σκοτώσει αν ενημέρωναν την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο πατέρας του παιδιού ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο χώρο και ανέλυσαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν είχε απομακρυνθεί από το κτίριο.

Συνεχίζοντας τις έρευνές τους, εισήλθαν στο υπόγειο του συγκροτήματος των 3 οικοδομικών τετραγώνων όπου και βρήκαν το πτώμα του απαχθέντος παιδιού τυλιγμένο σε ένα χαλί. Το σώμα του παιδιού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου, θάφτηκε μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Κλιμάκια της αστυνομίας συνέλαβαν τον επιστάτη του χώρου, ως ύποπτο για τη δολοφονία. Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News