Viral: Ποιος ήταν τελικά ο «Χάρος» στη στέψη του βασιλιά Καρόλου;

Κόσμος
Viral: Ποιος ήταν τελικά ο «Χάρος» στη στέψη του βασιλιά Καρόλου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μυστήριο γύρω από τη τρομακτική φιγούρα στη στέψη του βασιλιά λύθηκε - Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ούτε ο Χάρος είναι τελικά

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βρετανία ήταν μια διασκεδαστική εκδήλωση που προκάλεσε μιμίδια, εικασίες για τη δύναμη των τρικέφαλων της Penny Mordaunt και κριτική για το τεράστιο κόστος και τις συλλήψεις των δημοκρατικών διαδηλωτών.

Όμως η παράσταση επισκιάστηκε εν μέρει από μια μυστηριώδη καλυμμένη φιγούρα που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν με τον Χάρο.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εντόπισαν τη φιγούρα σκέφτηκαν αμέσως αστεία, με κάποιους να λένε ότι η φιγούρα ήταν η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β', ή η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, ή ο Χάρος και άλλους να το βρίσκουν εντελώς αινιγματικό.

Όταν επικοινώνησε με το Newsweek, το Αβαείο του Ουέστμινστερ αναγνώρισε τη φιγούρα ως έναν verger, ένα μέλος της κοινότητας του αβαείου που βοηθά στις θρησκευτικές λειτουργίες αλλά δεν είναι μέλος του κλήρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News