default-image

Μαγείρεψε και έφαγε μέρος από το γόνατο της με σάλτσα μπολονέζ μια Influencer (vid)

Κόσμος
Μαγείρεψε και έφαγε μέρος από το γόνατο της με σάλτσα μπολονέζ μια Influencer (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση της προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με πολλούς να ζητούν να απαγορευτεί η influencer από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και να αντιμετωπίσει νομικές επιπτώσεις για τις πράξεις της

Σε μια σοκαριστική τροπή των γεγονότων, μια influencer προκάλεσε οργή αφού παραδέχτηκε ότι μαγείρεψε και έφαγε ένα μέρος του σώματός της σε ένα σπιτικό πιάτο.

Η influencer, Paula Gonu, μοιράστηκε την ανησυχητική αποκάλυψη μετά από την εμφάνιση της σε διαδικτυακό podcast. Ισχυρίστηκε πως μετά από μια επέμβαση που έκανε στο γόνατο της, ο γιατρός της πρότεινε αν θέλει να κρατήσει ως ενθύμιο το μέρος που αφαιρέθηκε. Εκείνη το κράτησε, το μαγείρεψε και το πρόσθεσε σε μια σάλτσα μπολονέζ.

Η δήλωση της προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με πολλούς να ζητούν να απαγορευτεί η influencer από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και να αντιμετωπίσει νομικές επιπτώσεις για τις πράξεις της. Το περιστατικό αναζωπύρωσε επίσης συζητήσεις σχετικά με την ηθική των influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την επιρροή που ασκούν στους followers τους.

Αν και δεν είναι σαφές αν οι ισχυρισμοί της influencer είναι αληθινοί, το περιστατικό έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την ανάγκη για μεγαλύτερη ρύθμιση των influencers. Ορισμένοι έχουν υποστηρίξει ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να κάνουν περισσότερα για να προστατεύουν τους ευάλωτους χρήστες από επιβλαβές περιεχόμενο, ιδίως όταν αυτό περιλαμβάνει αυτοτραυματισμό ή βία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News