Την πήρε και την σήκωσε ο χαρταετός σε ζωντανή σύνδεση(vid)

Κόσμος
Την πήρε και την σήκωσε ο χαρταετός σε ζωντανή σύνδεση(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνεμος ξαφνικά δυνάμωσε και ο χαρταετός σήκωσε τη γυναίκα στον αέρα, παρασύροντάς την σε μια άγρια βόλτα που διήρκεσε

Η ιστορία της γυναίκας που την πήρε ο χαρταετός είναι μια προειδοποιητική ιστορία που αναδεικνύει τους κινδύνους που εγκυμονεί η μη τήρηση των σωστών οδηγιών για το πέταγμα του χαρταετού.

Οι χαρταετοί υπάρχουν εδώ και αιώνες και αγαπιούνται από πολλούς για την απλότητα και την ομορφιά τους Παρά όμως την ομορφιά τους ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε ζωντανή σύνδεση. Μια γυναίκα μπερδεύτηκε στα σχοινιά του χαρταετού, με αποτέλεσμα να μπει σε κίνδυνο η ζωή της.

Η ιστορία της γυναίκας που την πήρε ο χαρταετός είναι μια προειδοποιητική ιστορία που αναδεικνύει τους κινδύνους που εγκυμονεί η μη τήρηση των σωστών οδηγιών για το πέταγμα του χαρταετού. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ταϊβάν, όταν μια 37χρονη γυναίκα πετούσε έναν μεγάλο, ορθογώνιο χαρταετό.

Ο άνεμος ξαφνικά δυνάμωσε και ο χαρταετός σήκωσε τη γυναίκα στον αέρα, παρασύροντάς την σε μια άγρια βόλτα που διήρκεσε πάνω από 30 δευτερόλεπτα πριν πέσει στο έδαφος. Ευτυχώς, η γυναίκα επέζησε από τη δοκιμασία με ελαφρά τραύματα, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα.

Πώς συνέβη λοιπόν αυτό; Οι χαρταετοί έχουν σχεδιαστεί για να πετούν ψηλά στον ουρανό, αλλά μπορεί να είναι απρόβλεπτοι σε ισχυρούς ανέμους. Εάν ένας χαρταετός είναι πολύ μεγάλος ή πολύ βαρύς για τις συνθήκες ανέμου, μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτος και να απογειωθεί από το έδαφος με μεγάλη δύναμη. Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της γυναίκας από την Ταϊβάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News