Τρελή καταδίωξη με οδηγό που πέταξε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου 10.000 ευρώ

Κόσμος
Τρελή καταδίωξη με οδηγό που πέταξε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου 10.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά αργότερα το ίδιο βράδυ ένας άνδρας μπήκε σε αστυνομικό τμήμα της Φλάνδρας ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα

Με ευρώ γέμισαν οι δρόμοι της περιοχής Χόμποκεν στην Αμβέρσα, όταν οδηγός οχήματος, το οποίο καταδίωκε η αστυνομία, άνοιξε το παράθυρο και σκόρπισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Gazet van Antwerpen και αναδημοσιεύουν οι Brussels Times, το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο.

Το αυτοκίνητο τράπηκε σε φυγή και η αστυνομία περισυνέλεξε περίπου 10.000 ευρώ, ωστόσο εκτιμάται ότι πολλά από τα χαρτονομίσματα τα μάζεψαν περαστικοί.

Ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά αργότερα το ίδιο βράδυ ένας άνδρας μπήκε σε αστυνομικό τμήμα της Φλάνδρας ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα. Η αστυνομία ερευνά γιατί ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και πέταξε τόσο μεγάλες ποσότητες χρημάτων από τα παράθυρα.

Εν τω μεταξύ, πριν ο ύποπτος παραδοθεί, οι αρχές καταδίωξαν ένα άλλο όχημα πιστεύοντας ότι ήταν το αυτοκίνητο που αναζητούσαν. Η αστυνομία σταμάτησε τελικά το όχημα στο Σκαρμπέεκ, στις Βρυξέλλες, για να διαπιστώσει όμως ότι δεν ήταν το σωστό αυτοκίνητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News