Το εντυπωσιακό γεύμα του πρωθυπουργού Σούνακ στη μέση του δρόμου για την στέψη του Καρόλου

Κόσμος
Το εντυπωσιακό γεύμα του πρωθυπουργού Σούνακ στη μέση του δρόμου για την στέψη του Καρόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τρόπος πάντως που κρατούσε και περιεργαζόταν το σάντουιτς με τυρί και τουρσί η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δείχνει ότι μάλλον το έβλεπε για πρώτη φορά στην ζωή της

Το εντυπωσιακό συμπόσιο που οργάνωσε ο πρωθυπουργός Σούνακ προς τιμήν της στέψης του βασιλιά Καρόλου είναι μία μόνο από τις δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Βρετανία, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο υπαίθριο πάρτι.

Στη μέση του δρόμου, μπροστά από την πρωθυπουργική κατοικία, ο Ρίσι Σούνακ έστρωσε ένα τεράστιο τραπέζι, στο οποίο τιμητική θέση είχε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, με την εγγονή της. Η Τζιλ Μπάιντεν, εντρύφησε στα σάντουιτς με τυρί και πίκλες. Στο τραπέζι αυτό ξεχώρισαν δύο πράγματα. Το ένα ήταν το μέγεθος του τραπεζιού, το οποίο κάλυπτε όλη την πρόσοψη της πρωθυπουργικής κατοικίας. Το δεύτερο εντυπωσιακό ήταν το σερβίτσιο, αξίας 3.000 στερλινών.

Αλλά και το λευκό φόρεμα της Τζιλ Μπάιντεν ξεχώριζε. Ο τρόπος πάντως που κρατούσε και περιεργαζόταν το σάντουιτς με τυρί και τουρσί η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δείχνει ότι μάλλον το έβλεπε για πρώτη φορά στην ζωή της. Το ίδιο και η εγγονή της, Φίνεγκαν Μπάιντεν που την συνόδευσε. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα (με σχέδιο «κοφτό») και έγινε δεκτή από την σύζυγο του Ρίσι Σούνακ την Ακσάτα Μέρτι, με την οποία αντάλλαξαν αβρότητες και φιλήθηκαν σταυρωτά.

Πάρτι σε όλη την χώρα

Χιλιάδες ανοιχτά πάρτι στους δρόμους γίνονται σήμερα σε όλη την Βρετανία, καθώς οι πολίτες ενθαρρύνονται στην πραγματικότητα να βγουν και να γιορτάσουν, για να τιμήσουν τη στέψη. Τα μπαρ θα μείνουν απόψε ανοιχτά δύο ώρες περισσότερο από το κανονικό τους ωράριο.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέπληξαν τους θαυμαστές τους στο Γουίνδσορ με έναν περίπατο, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το Μεγάλο Γεύμα της Στέψης.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έκαναν την απροειδοποίητη εμφάνιση πριν από τη συναυλία στέψης με αστέρια στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 8 το βράδυ απόψε.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου θα παρακολουθήσουν ένα μεγάλο γεύμα στο Cranleigh του Surrey, ενώ οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, θα επισκεφθούν ένα μεγάλο γεύμα στο Windsor.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News