Μέγκαν Μαρκλ: «Μπήκε κρυφά στη στέψη μεταμφιεσμένη;» - Πήρε «φωτιά» το Twitter

Life
Μέγκαν Μαρκλ: «Μπήκε κρυφά στη στέψη μεταμφιεσμένη;» - Πήρε «φωτιά» το Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι “αετομάτηδες” πρόσεξαν ιδιαίτερα έναν ξεχωριστό καλεσμένο ανάμεσα στους 2.200 καλεσμένους στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, υποστηρίζοντας ότι ο παρευρισκόμενος έμοιαζε σαν να κάλυπτε την ταυτότητά του

Τίποτα δεν… είναι πιο ενδεικτικό μιας «μεταμφίεσης» από μια περούκα, ένα ζευγάρι γυαλιά και φυσικά ένα μουστάκι. Ορισμένοι χρήστες του Twitter είναι πεπεισμένοι ότι η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε μεταμφιεσμένη στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ το Σάββατο (6/5), παρά το γεγονός ότι όπως ανακοινώθηκε έμεινε στην Καλιφόρνια με τα παιδιά της, Άρτσι και Λίλιμπετ.

Οι “αετομάτηδες” πρόσεξαν ιδιαίτερα έναν ξεχωριστό καλεσμένο ανάμεσα στους 2.200 καλεσμένους στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, υποστηρίζοντας ότι ο παρευρισκόμενος έμοιαζε σαν να κάλυπτε την ταυτότητά του.

Ένα άτομο μάλιστα πρότεινε ότι θα μπορούσε να είναι η 41χρονη Δούκισσα του Sussex, η οποία… μπήκε κρυφά στην εκδήλωση, σύμφωνα με το enikos.gr.

«[Meghan], δεν μας κοροϊδεύεις…» έγραψαν στο Twitter.

Κάποιος άλλος αστειεύτηκε ότι ήταν η ηθοποιός του «Snowpiercer» Tilda Swinton, 62 ετών, «βαθιά στον χαρακτήρα».

https://twitter.com/bobbicee/status/1654808407096848384

«Απλώς περιμένετε μέχρι να εξαφανιστεί το φίλτρο», σχολίασε άλλος.

Αλλά αποδεικνύεται ότι τα λευκά μαλλιά και το μουστάκι δεν ήταν καθόλου μεταμφίεση. Ο άνδρας που απεικονίζεται είναι ο Sir Karl Jenkins, ένας θρυλικός συνθέτης του οποίου το έργο παίχτηκε κατά τη διάρκεια της τελετής. Πρόσφατα είπε στο BBC ότι είχε την «τιμή» του να συμμετάσχει στη στέψη.

“Προφανώς συνοψίζει την ουαλική κουλτούρα – την άρπα – και αυτός [ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄] πάντα υποστήριζε την Ουαλική μουσική”, είπε ο Τζένκινς, 79 ετών.

Κάπως έτσι, καταρρίφθηκε ο μύθος της παρουσίας της Μέγκαν Μαρκλ. Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στη στέψη μόνος και ήταν η πρώτη φορά που είδε τον πατέρα του και τον αδελφό του, μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του, Spare. Βέβαια οι τρεις τους δεν συναντήθηκαν καν, καθώς ο Χάρι πήγε στο Αββαείο και αποχώρησε από την εκκλησία το Σάββατο μετά την ολοκλήρωση της στέψης για το αεροδρόμιο του Χίθροου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News