Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η άσχημη μυρωδιά στο δωμάτιό του «ερχόταν» από το πτώμα που υπήρχε κάτω από το κρεβάτι του

Κόσμος
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η άσχημη μυρωδιά στο δωμάτιό του «ερχόταν» από το πτώμα που υπήρχε κάτω από το κρεβάτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ταξιδιώτης πέρασε μισή μέρα στο δωμάτιο και αναρωτήθηκε από πού ερχόταν η μυρωδιά – Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο αρκετά δημοφιλές στο διαδίκτυο στη Λάσα

Όταν ένας τουρίστας παρατήρησε μια άσχημη μυρωδιά στο δωμάτιό του ξενοδοχείου του στο Θιβέτ και ζήτησε να μετακινηθεί, ούτε που μπορούσε να φανταστεί ότι θα παγιδευόταν σε μια έρευνα για φόνο.

Ο ταξιδιώτης πέρασε μισή μέρα στο δωμάτιο και αναρωτήθηκε από πού ερχόταν η μυρωδιά και αρχικά υποψιάστηκε είτε το αρτοποιείο στον κάτω όροφο είτε ίσως τα δικά του πόδια.

Σύμφωνα με το CNNi, αργότερα πληροφορήθηκε ότι προερχόταν από ένα πτώμα κάτω από το κρεβάτι.

Ο τουρίστας - που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Zhang - είχε κάνει check in στο ξενοδοχείο, που είναι αρκετά δημοφιλές στο Διαδίκτυο, στη Λάσα στις 20 Απριλίου, σύμφωνα με αναφορές σε κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κίνας.

Αλλά μόλις δύο μέρες αργότερα –αφού είχε μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο– έμαθε την πηγή της μυρωδιάς, όταν κλήθηκε πίσω στο αρχικό δωμάτιο από μια ομάδα αστυνομικών.

«Τους ρώτησα τι συνέβη και μου είπαν ότι κάποιος πέθανε. Έτσι τους ρώτησα πού», είπε στο Shangyou News.

«Είπαν κάτω από το κρεβάτι μου».

Η αστυνομία του είπε ότι είχε ξεκινήσει έρευνα για τη δολοφονία, αλλά δεν ήταν ύποπτος επειδή το πτώμα βρισκόταν εκεί για μέρες πριν από την άφιξή του, σύμφωνα με το cnn.gr.

Η υπόθεση μεταδόθηκε ευρέως σε όλη την Κίνα, με πολλά κρατικά ειδησεογραφικά πρακτορεία να δημοσιεύουν βίντεο από την επακόλουθη σύλληψη ενός υπόπτου σε τρένο με προορισμό τη Λανζού, μια πόλη περίπου 2.000 χιλιόμετρα από το Θιβέτ.

Εξιστορώντας την εμπειρία του στο Shangyou News, ο Zhang είπε ότι έφυγε από το Θιβέτ αμέσως μόλις βοήθησε την αστυνομία στην έρευνά της.

Αλλά είπε ότι εξακολουθούσε να έχει ρίγη από το σοκ και από τότε δυσκολευόταν να κοιμηθεί.

«Μένω ξύπνιος μέχρι τις 2 με 3 το πρωί κάθε μέρα και η παραμικρή κίνηση θα με ξυπνούσε», είπε. «Με άφησε σε κακή ψυχική κατάσταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News