Βγήκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, μετά τη στέψη

Κόσμος
Βγήκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, μετά τη στέψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψε στο παλάτι με τη Χρυσή Άμαξα ο Βρετανός μονάρχης - Χαιρετισμός από τις Ένοπλες Δυνάμεις - Πλήθος κόσμου στη διαδρομή

Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ βγήκαν λίγο πριν τις 4:30 το απόγευμα ώρα Ελλάδος ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα.

Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ βγήκαν αρχικά ο βασιλιάς Κάρολος με την βασίλισσα Καμίλα, φορώντας τα στέμματά τους, τα οποία είχαν τοποθετηθεί στο κεφάλι τους κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Μαζί με το βασιλικό ζεύγος βγήκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ τα παιδιά που νωρίτερα στην τελετή είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και κρατούσαν τις κάπες τους, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Τζορτζ, δεύτερος διάδοχος του βρετανικού θρόνου και τα εγγόνια της Καμίλα.

Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ βγήκαν επίσης ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα δύο μικρότερα παιδιά τους την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Επίσης στο μπαλκόνι μαζί με τον βασιλιά Κάρολο και την βασίλισσα Καμίλα βγήκαν η αδελφή του βασιλιά πριγκίπισσα Αννα και ο αδελφός του βασιλιά, δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Εντουαρντ με την σύζυγό του Σόφι και τα δυο παιδιά τους.

Στο Λονδίνο βρέχει καταρρακτωδώς και όπως ανακοινώθηκε δεν θα γίνει ολόκληρη η αεροπορική επίδειξη που είχε προγραμματιστεί αλλά μόνο ένα μέρος αυτής.

Με το που βγήκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος, το συγκεντρωμένο πλήθος που περίμενες έξω από το παλάτι, παρά τη καταρρακτώδη βροχή στο Λονδίνο, φώναξε God Save The King.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News