Στέψη Καρόλου: Έκλεψαν την παράσταση τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ - Τα χασμουρητά και οι γκριμάτσες (pics)

Κόσμος
Στέψη Καρόλου: Έκλεψαν την παράσταση τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ - Τα χασμουρητά και οι γκριμάτσες (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φωτογραφίες με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σαρλότ και του βενιαμίν Λούις κάνουν ξανά τον γύρο του διαδικτύου

Η λαμπρή τελετή στέψης του Καρόλου ολοκληρώθηκε και επίσημα ο 74χρονος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στέφθηκε βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας!

Αδιαμφισβήτητα, όμως, τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι αυτά που έκλεψαν την παράσταση σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της τελετής!

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο βενιαμίν πρίγκιπας Louis έδωσαν το «παρών» στην τελετή στέψης και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κάνουν ξανά τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ έπρεπε να είναι δίπλα στον βασιλιά Κάρολο σε πολλά σημεία της στέψης βάσει του πρωτοκόλλου.

Ο πρίγκιπας George, που ήταν ντυμένος με μια εντυπωσιακή κόκκινη στολή, συνόδευσε τον παππού του στο Αββαείο, ενώ κουβαλούσε και την άκρη της κάπα του βασιλιά Καρόλου μέσα στον ναό.

Ο μικρός πρίγκιπας Louis, για ακόμα μια φορά, τράβηξε τα φλας των φωτογράφων με τις γκριμάτσες του στην τελετή στέψης του παππού του. Ο μικρούλης απαθανατίστηκε να… χασμουριέται κατά την άφιξή του μαζί με την αδερφή του Charlotte στο Westminster Abbey.

 

 

(Πηγή φωτογραφιών: ΑΡ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News