Στέψη Καρόλου: «Η Νταϊάνα θα έκλεβε την παράσταση στην τελετή αν ζούσε», λέει ο πρώην μπάτλερ της (vid)

Κόσμος
Στέψη Καρόλου: «Η Νταϊάνα θα έκλεβε την παράσταση στην τελετή αν ζούσε», λέει ο πρώην μπάτλερ της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα πιστεύει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα θα ήταν τόσο εντυπωσιακή που θα επισκίαζε όλους τους παρευρισκόμενους

Με αφορμή τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο, ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα Πολ Μπάρελ αναφέρθηκε στην αδικοχαμένη «πριγκίπισσα του λαού».

Όπως είπε πιστεύει πως αν ζούσε η αείμνηστη πριγκίπισσα και βρισκόταν στην τελετή θα είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Ο Μπάρελ τόνισε στο GBNews ότι η Νταϊάνα θα ήταν τόσο εντυπωσιακή που θα επισκίαζε όλους τους παρευρισκόμενους, ακόμη και προς οργή ορισμένων, αλλά θα το έκανε με χάρη.

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι η Νταϊάνα θα είχε προχωρήσει στη ζωή της και θα είχε βρει τον έρωτα με κάποιον άλλο μέχρι τώρα, αλλά φυσικά δεν θα έχανε ένα τέτοιο γεγονός.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' έχει σήμερα στο πλευρό του την Καμίλα, η οποία για χρόνια ήταν απεχθής καθώς θεωρούταν η πέτρα του σκανδάλου. Πλέον όμως θα αναφέρεται ως βασίλισσα αντί για βασιλική σύζυγος.

Υπενθυμίζεται ότι η Νταϊάνα και ο Κάρολος παντρεύτηκαν το 1981, αλλά ο γάμος τους είχε προβλήματα και έτσι το ζευγάρι χώρισε το 1992 και οριστικοποίησε το διαζύγιό του το 1996.

https://twitter.com/PageSix/status/1654540025210470401
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News