Φλέγεται η Νάπολι από τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα - Νεκρός 26χρονος οπαδός (vid, pics)

Κόσμος
Φλέγεται η Νάπολι από τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα - Νεκρός 26χρονος οπαδός (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το πρωτάθλημα, ενώ άλλοι έξι τραυματίστηκαν

Τραγική κατάληξη είχαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα από τους οπαδούς της Νάπολι. Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε στηθεί σε όλη την πόλη για την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην ιστορία και του πρώτου μετά από 33 χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «La Repubblica», το θύμα ονομαζόταν Βινσέντσο Κοσπίτο και ήταν 26 ετών. Ο νεαρός άνδρας, που ζούσε στην περιοχή Ποντιτσέλι, είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Λίγο μετά το θάνατό του, φίλοι και συγγενείς του θύματος προκάλεσαν ζημιές στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα. Μια 26χρονη γυναίκα και δύο νεαροί άντρες 24 και 20 ετών, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Η κοπέλα δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο και θα αναρρώσει σε δέκα μέρες, ο 24χρονος στον γλουτό, όπως και ο 20χρονος. Επιπλέον, τρεις τραυματίστηκαν στα χέρια από εκρήξεις κροτίδων, όλοι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο. Οι ιταλικές Αρχές από την πλευρά τους, ερευνούν το θέμα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ξανά πρωταθλήτρια, 33 χρόνια μετά -Από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Νάπολη, καθώς η ομάδα της πόλης πήρε την ισοπαλία 1-1 στο Ούντινε και πανηγυρίζει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η Νάπολι πήρε τον «χρυσό» βαθμό που χρειαζόταν για να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A και έραψε στη φανέλα της το τρίτο σκουντέτο, το πρώτο μετά τη σεζόν 1989-90, με ηγέτη τον θρυλικό Αργεντινό.

Με το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι, οι άνθρωποι της ομάδας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ πολλοί Ναπολιτάνοι που είχαν ταξιδέψει μέχρι το Ούντινε, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να «πνίξουν» στις αγκαλιές τους παίκτες και τεχνικό επιτελείο για τη χαρά που τους προσέφεραν.

https://twitter.com/ESPNFC/status/1654224090910056450

Και στα αποδυτήρια της «Dacia Arena» οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ιταλικού νότου μαζί με τον Σπαλέτι έστησαν το δικό τους πάρτι.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">I cant get to my hotel let alone sleep <a href="https://twitter.com/hashtag/napoli?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#napoli</a> <a href="https://t.co/dNHilnlq4X">pic.twitter.com/dNHilnlq4X</a></p>&mdash; foolsrushin (@NPage10) <a href="https://twitter.com/NPage10/status/1654226335865135107?ref_src=twsrc%5Etfw">May 4, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

https://twitter.com/SanmaTendencia/status/1654228530975088642
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News