Πυροβολισμοί στα McDonalds: Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του, τη διευθύντρια του καταστήματος και μετά αυτοκτόνησε

Κόσμος
Πυροβολισμοί στα McDonalds: Σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του, τη διευθύντρια του καταστήματος και μετά αυτοκτόνησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Colquitt επιβεβαίωσε ότι ο δράστης σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του σε δύο γειτονικά σπίτια στο Moultrie

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε δύο σημεία, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιατορίου McDonald's στο Moultrie της πολιτείας Τζόρτζια.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας Colquitt επιβεβαίωσε ότι ο δράστης σκότωσε τη μητέρα και τη γιαγιά του σε δύο γειτονικά σπίτια στο Moultrie.Στη συνέχεια σκότωσε μια άλλη γυναίκα στην αλυσίδα fast food, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή ερευνά πολλές σκηνές στην κομητεία. Η ιατροδικαστής Verlyn Brock δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του δράστη ή των θυμάτων και δεν μπορούσε να πει αν ο ένοπλος γνώριζε την εργαζόμενη στα McDonald's.

Μάρτυρες υποστήριξαν ότι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο ταχυφαγείο ήταν η διευθύντρια νωρίς το πρωί και ότι ο δράστης ήταν επίσης υπάλληλος εκεί.

https://twitter.com/IntelPointAlert/status/1654189362949640193

Η Sabrina Holweger δήλωσε στο AP ότι ο άνδρας είχε σκοτώσει τη γυναίκα καθώς εκείνη ξεκλείδωνε την πόρτα για να τον αφήσει να μπει για τη βάρδια του. Πρόσθεσε ότι ήταν το πτώμα της γυναίκας που βρισκόταν στην πόρτα του εστιατορίου λίγο πριν τις 8 το πρωί, με την αστυνομία να έχει κατακλύσει την περιοχή.

Ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος, Σον Λάντσον, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει άμεση απειλή για το κοινό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News